Projektinköp, rekrytering och inköpskonsulter inom entreprenad och fastighet

Jag vill veta mer, kontakta mig

Projektinköp entreprenad

Vi hjälper dig med alla typer av tjänster inom inköpsområdet i fastighets-, infrastruktur- och entreprenadföretag.


Inköpstjänster inom Entreprenad

Under de senaste åren har allt fler företag inom Entreprenadsektorn uppmärksammat hur inköp kan bidra till utvecklingen av deras affärer. Inom branschen finns ett stort behov av duktiga, ambitiösa personer med rätt förmågor. Vi på EFFSO har under lång tid arbetat med många av de stora företagen inom detta område och förstår därför de utmaningar som uppstår när man skall utveckla effektiva inköpsfunktioner i dessa företag.

EFFSO Entreprenad är ett affärsområde som fokuserar på expertis både inom inköpsområdet och inom entreprenadområdet. Vi kan därför leverera alla de tjänster som EFFSO traditionellt sett levererar, men med inriktning mot fastighets- och byggsektorn. Behöver ni exempelvis rekrytera inköpare eller anlita inköpskonsulter så har EFFSO Entreprenad ett stort antal personer som passar i roller som entreprenadupphandlade, projektinköpare, specialister inom byggrelaterade inköpskategorier eller inköpschefer.

 

Projektinköp Entreprenad

Vi hjälper dig

Vi hjälper fastighetsägare, infrastrukturägare och entreprenadföretag att göra de bästa affärerna med sina underentreprenörer och leverantörer.

Vi på EFFSO är övertygade om vi med vår långa erfarenhet förstår både branschens arbetssätt, processer och behov och att vi kan leverera det ni önskar och efterfrågar. Därför vill vi gärna hjälpa er med alla era projekt som gäller inköp kopplade till entreprenadverksamheter.

Kontakta Mikael Sjölund: mikael.sjolund@effso.se, så hjälper han er!

Vi hjälper dig med Entreprenad
  • Boka in ett möte

    Skriv in valfritt meddelande/fråga nedan så kontaktar vi dig och bokar in ett möte.