Vi har alla typer av inköpskonsulter, allt från operativa inköpare till inköpsdirektörer

Jag vill veta mer, kontakta mig

Inköpskonsulter

Vi har alltid god tillgång till konsulter med olika kompetenser inom inköpsområdet.


Kvalificerade Inköpskonsulter

Om du temporärt behöver förstärka din inköpsorganisation då ska du höra av dig till oss! Vi kan med kort varsel tillhandahålla allt från strategiska inköpare till inköpsdirektörer. Alla med gedigen inköpsbakgrund.

EFFSO har ett stort nätverk av konsulter med bakgrund inom inköpsområdet. De har bland annat bakgrund som strategiska inköpare, inköpschefer eller inköpsdirektörer, medan andra tidigare verkat som managementkonsulter. För oss är det viktigt att våra konsulter har praktisk erfarenhet av inköpsarbete och, om rollen så kräver, även av att bygga upp och utveckla inköpsfunktioner. Det gör att våra konsulter snabbt kan sätta sig in i kundens verksamhet och börja arbeta.

En chefsrekrytering kan ofta vara tidskrävande och under tiden behöver organisationen arbetsro och ledarskap. Att anlita en interimchef är ofta en mycket bra lösning för att överbrygga ett tillfälligt resursbehov och samtidigt upprätthålla både engagemang och drivkraft i organisationen.

För att kunna erbjuda rätt person gör vi en förstudie och arbetar sedan snabbt och effektivt för att få en person på plats inom kortast möjliga tid.

Vi har självklart även konsulter med stor kompetens inom offentlig upphandling.

Om du har behov av att genomdriva ett kortare projekt eller utveckla inköpsverksamheten i något avseende, kan du hyra in en verksamhetskonsult med passande bakgrund för det specifika uppdraget.

  • Boka in ett möte

    Skriv in valfritt meddelande/fråga nedan så kontaktar vi dig och bokar in ett möte.