Strategisk inköpare

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro – levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Om tjänsten

Är du vår blivande Strategiska Inköpare på ISS med förhandlingsvana och intresse av tekniska tjänster? Du erbjuds en spännande roll med ansvar för vår leverantörsbas inom tekniska tjänster med bred kontaktyta både internt och externt. Du kommer att ingå i en dynamisk organisation med spännande kunder och leverantörer. I rollen ingår upphandlingar, förhandlingar med leverantörer och avtalsskrivande i samarbete med våra jurister och tekniska experter, vår driftspersonal och dina kollegor på Inköp.

Teamet Tjänster på tre personer som du ingår i hanterar förutom tekniska tjänster även projektinköp och områden som konsultinköp och säkerhet. Det finns stora möjligheter att utvecklas och ta sig an olika utmaningar i en omväxlande miljö.

Kontoret är placerat i Liljeholmen/Stockholm och lokalerna är nyrenoverade med modernt tänk med olika arbetszoner och fri placering

Vem är du

Till denna roll söker vi dig som antingen har flerårig erfarenhet av att självständigt köpa in tjänster i en driftsroll eller dig med relevant akademisk utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet inom inköp, som exempelvis projektinköpare eller junior inköpare. Det är ett krav att du har konkret erfarenhet av leverantörskontakt, förhandling, avtalsskrivning och leverantörsuppföljning. Rollen kräver god förståelse för tekniska tjänster alternativt intresse av att lära sig. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du en relationsbyggare som är resultatorienterad och engagerad. Du är en van förhandlare och kan arbeta självständigt, proaktivt och lösningsorienterat. Du kan jobba pragmatiskt och effektivt och du trivs i en organisation med många kontaktytor. Vi ser även att du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och utförande av dessa, samt säkerställer att de blir slutförda i tid. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift.

Ansökan

Alla ansökningar behandlas löpande, så vi ser gärna din ansökan omgående.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Emthén på telefonnummer: 0708 53 63 43 eller via johan.emthen@effso.se.

Välkommen med din ansökan!