Konsultchef inom inköpsområdet

EFFSO är ett konsultföretag specialiserat på inköp. Vi erbjuder både stora och små företag hjälp med rekrytering, interimskonsulter, utbildning, outsourcing och managementkonsulter. Våra kunder finns inom alla branscher och såväl inom privat som offentlig sektor. På EFFSO kommer du till ett ekonomiskt välmående företag och i stadig tillväxt.

Vi är ett företag som kännetecknas av en pragmatisk inställning till det mesta och en snäll kultur. Hos oss trivs vi som delar EFFSOs värderingar. Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Vårt mål är att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO. Läs mer om oss på effso.se.

Vi är idag ett team om sex personer på EFFSO Rekrytering & Interim och vi söker nu en till konsultchef till vårt team!

Om tjänsten som konsultchef

Som konsultchef hos EFFSO arbetar du med hela processen vad gäller konsultuthyrning. Det innebär till exempel; kundkontakt, ta kravprofil från kund, research/search, genomgång av vårt kandidat- och konsultnätverk, intervjuer, konsult/kandidatpresentationer, avtal och inte minst löpande uppföljningar med våra kunder och konsulter. Du blir ett av EFFSOs ansikten utåt och kommer att vårda både våra existerande kund- och konsultrelationer liksom leta efter nya.

Arbetet består av en rolig mix av kommunikation, personalvård, administration och försäljning. Du behöver vara smart i din tidsplanering då du kommer att driva flera processer samtidigt. Ofta är det högt tempo med korta ledtider och snabba beslut. Rollen omfattar ett direkt personalansvar för ett par av våra anställda konsulter och även ett ansvar för våra underkonsulter ute i uppdrag.

Din profil

För att trivas hos oss behöver du gilla att arbeta på ett mindre företag med ett uttalat personligt bemötande gentemot kunder, konsulter och medarbetare, samtidigt som du uppskattar en verksamhet som hela tiden strävar efter att utvecklas, växa och hitta nya affärer.

Du är van vid att ta eget ansvar, prioritera och omprioritera din tid och är orädd inför nya utmaningar. Din styrka är ‘people skills’, du tar gärna en ledarroll, är nyfiken och intresserad av människor och deras drivkrafter samt att få människor att utvecklas.

Du är driven och trivs med att skapa långsiktiga relationer med både kunder och konsulter och du sporras av att sätta nya affärer. Om du dessutom är tydlig, professionell och prestigelös i din kommunikation kommer du att passa väl in i både arbetsroll och ditt nya team med kollegor.

Vi tror att du idag arbetar inom supply chain/inköpsyrket men skulle vilja byta bana och lära dig mer om konsultchefsrollen eller att du är konsultchef eller har ett annat säljande yrke med tidigare kunskap inom supply chain/inköpsområdet.

Vårt erbjudande

Vi är idag fyra personer från vår grupp på vårt kontor i Stockholm och två personer i Malmö. Möjliga orter för denna roll är något av våra kontor i Göteborg, eller Stockholm. En del resor kommer att ske mellan de olika orterna.

Du kommer till ett team där det är högt i tak, lätt till skratt och med ett stort engagemang. Du kommer att arbeta i en kreativ miljö där både kundens och konsultens behov är i fokus och vi levererar kvalitet tack vare vårt engagemang, teamwork och EFFSOs samlade erfarenheter inom inköp.

Ansökan

Vi tittar på ansökningarna löpande. Om du har frågor kring ansökan eller tjänsten, kontakta Anna Hedre Eidhagen, anna.h.eidhagen@effso.se.

Vi kommer att göra ett uppehåll i rekryteringsprocessen under sommarveckorna v 27 – v 32. Processen fortsätter igen v 33.

Vi ser fram emot din ansökan!