Strategisk inköpare entreprenader

Cramo Adapteo hyr ut flyttbara lokaler av hög kvalitet för kontor, skola, förskola och boende i Norden och Tyskland. Våra kunder finns inom både privat och offentlig verksamhet. Adapteo kommer att separeras från Cramo och stå på egna ben från 1 juli, därefter följer en börsintroduktion för bolaget.

Adapteo söker en strategisk inköpare som skall arbeta med ramavtal för byggrelaterade tjänster och entreprenader. Vill du vara med som den förste strategiska inköparen inom entreprenadområdet och tillsammans med bolagets projektledare på alla marknader skapa ett effektivare arbetssätt, etablera kategoristrategier, prismodeller och ramavtal för tex. markarbeten, montage och installationer i våra projekt?

Din roll

Som strategisk inköpare för entreprenader ansvarar du för att utveckla bolagets inköp för våra projekt. Idag hanterar ett tiotal projektledare alla inköp lokalt och projekt för projekt. Du kommer att få ansvaret för att analysera, utveckla och implementera strategier för olika kategorier. Du kommer att ha en central roll för kostnaden av montage i våra projekt och du kommer arbeta med ramavtal, leverantörsutveckling och intern support till projektledarna för projektspecifika köp.

Din profil

Vi tror att du som söker är utbildad ingenjör med erfarenhet som entreprenadingenjör, projektinköpare eller kategoriansvarig inom samhällsbyggnadssektorn. Har du erfarenhet av att arbete med montage av volymelement eller markentreprenader är det meriterande. Du behärskar den svenska entreprenadjuridiken och är intresserad av att utveckla din kompetens i andra länders regelverk. Vår verksamhet är koncentrerad till Sverige, men vi har projekt i hela Norden och Tyskland, om du talar tyska är det ett plus, engelska är ett krav.

Som person är du:

·      Driven, självgående och modig. Du tar egna initiativ och kan fatta beslut

·      Intresserad av förändringsledning och en bra kommunikatör

·      Relationsbyggande både internt och externt för att bygga ett långsiktigt förtroende

·      Lockad av att arbeta i en dynamisk miljö där organisation och arbetssätt är under utveckling

Vi erbjuder

Ett fritt och spännande arbete med placering på Hamngatan i Stockholm eller på vårt Sverigekontor i Upplands Väsby. Du kommer att ingå i ett centralt koncerninköpsteam på fyra personer och arbeta nära ett tiotal projektledare. Eftersom våra moduler är flyttbara så arbetar du där kundens projekt finns, vilket kan innebära resor och arbeta i olika länder. Adapteo är i en spännande fas och vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i ett bolag som ställs på egna ben och samtidigt utveckla inköp inom modulärt byggande är detta tjänsten för dig.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Effso Vänligen registrera din ansökan nedan.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mikael Sjölund, mikael.sjolund@effso.se.