Konsult Projektinköp Bonava

Vi söker nu en Projektinköpare som vill arbeta som konsult för vår kund Bonava i Göteborg. Du kommer att ingå i Bonavas inköpsteam, som i huvudsak är verksamma i Stockholm, och bli den första inköparen med placering i Göteborg. Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag, men kan utvecklas till en anställning på Bonava.

Din Roll

Som Projektinköpare leder du ett eller flera parallella projekts inköpsaktiviteter. I projekten arbetar du i nära samverkan med projektchefer, byggprojektchefer, kalkylingenjörer, arkitekter och projekteringsledare. Du kommer vara anställd av Effso, men tillhöra inköpsavdelningen i Bonava Sverige AB som består av ca 10 personer och löpande rapportera till Chef Projektinköp.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att i projekt ansvara för:

  • Att upprätta inköpsplaner avseende delentreprenadernas tid och budget
  • Att paketera projektspecifika handlingar och skicka ut förfrågningar
  • Att genomföra förhandlingar samt verkställa material- och entreprenadupphandlingar
  • Att upprätta avtal med valda projekteringskonsulter, leverantörer och entreprenörer
  • Att säkerställa att projektet använder rätt leverantörer, entreprenörer och Bonavas ramavtal

Tillsammans med inköpsorganisationen kommer du bidra till det strategiska inköpsarbetet kring projektinköp samt frågor gällande ramavtal. Du kommer även att medverka till att utveckla och förankra inköpsstrategier inom olika kategorier och arbeta löpande med leverantörsutveckling för att säkerställa ett kontinuerligt lärande och ständiga förbättringar för ett effektivare projektinköp.

Din profil

Vi ser gärna att du tidigare arbetat några år som Projektinköpare alternativt Projektingenjör eller Produktionsledare inom samhällsbyggnadssektorn. Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller ekonomi. Har du erfarenhet av bostadsprojekt ser vi det som särskilt meriterande. Som person är du affärsmässig, lösningsorienterad och drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en god förmåga att leda och koordinera arbete. Du gillar att arbeta tvärfunktionellt och har en god förmåga att kommunicera.

Frågor & ansökan

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, ansökningar hanteras löpande.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mikael Sjölund, mikael.sjolund@effso.se.

Det här är Bonava

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930- talet. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14,5 miljarder kronor år 2017. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på bonava.se.

Om EFFSO

EFFSO är Nordens snabbast växande inköpskonsultföretag som brinner för att utveckla inköpsorganisationer. Bolaget erbjuder företag inom såväl privat- som offentlig sektor lösningar inom rekrytering, utbildning, interim management, konsultverksamhet och outsourcing. EFFSO är även grundare och återförsäljare av spendanalysverktyget Spendency. EFFSO omsätter cirka 140 MSEK och är idag dryga 100 personer lokaliserade i Stockholm, Göteborg och Malmö. EFFSO utsågs 2014 och 2015 till Superföretag av Veckans Affärer och har flera gånger tagit emot Dagens Industris Gasellutmärkelse, nu senast som Mästargasell 2019. Läs mer på www.effso.se.

https://www.effso.se/vara-tjanster/projektinkop-bygg-fastighet/