Upphandlingskonsult i norra Sverige

EFFSO söker upphandlare i norra Sverige, gärna runt Luleå

Vi på EFFSO arbetar efter långsiktiga och humana värderingar, vi vill att kunderna skall dra nytta av vår gemensamma kompetens utöver varje enskild konsults erfarenheter.

Den senaste tiden har vi märkt av en ökad efterfrågan på konsultleveranser av hög kvalitet och nu söker vi specifikt efter en ny kollega inom offentlig upphandling i trakterna kring Luleå. Samtidigt har vi högt tryck från kunder över hela Sverige så även du från andra delar av Sverige är varmt välkommen att höra av dig!

EFFSO har ramavtal och samarbeten med ett stort antal kommuner och regioner samt flera statliga myndigheter och bolag. Det gör att vi både kan fördjupa din specialistkunskap och även bredda din kompetens genom att erbjuda nya utmaningar. Du kommer ha ett bollplank i varje uppdrag och kommer arbeta med effektivt utbyte av erfarenheter med dina kollegor. Välkommen till ett modernt konsultbolag med linjeorganisationens värderingar!

Läs mer om EFFSO Upphandling här https://www.effso.se/vara-tjanster/Upphandling/. Jag ser fram emot att lära känna dig!

Emil Andrén
072 71 59 163

Om EFFSO

Vi på EFFSO brinner för inköp! Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Som konsult på EFFSO kommer du att ingå i vårt inköpsnätverk med profiler från alla branscher och nivåer. Vi tar hänsyn till människors olika förutsättningar och ser olika erfarenheter som en tillgång.

Vi eftersträvar långsiktiga relationer och förtroendefulla samarbeten. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling, delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. Vi eftersträvar att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO.

– Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du en attraktiv kombination av kollegialt utbyte, personlig utveckling och en fristående roll som konsult. Vi erbjuder möjligheter att utbyta kunskap och erfarenheter med andra konsulter både via nätverksträffar och digitalt, samtidigt som du åtnjuter friheten som det innebär att vara konsult. Vi ger dig tillgång till vårt inköpsnätverk och till ett stort flöde av relevanta och utvecklande konsultuppdrag i dialog med våra konsultchefer som känner dig och vet vad som krävs på olika uppdrag.