Konsultchef/Rekryterare

EFFSO är ett konsultföretag specialiserat på inköp. Vi erbjuder både stora och små företag hjälp med rekrytering, interimskonsulter, utbildning, outsourcing och managementkonsulter. Våra kunder finns inom alla branscher och såväl inom privat som offentlig sektor.

Vi är ett företag som kännetecknas av en pragmatisk inställning till det mesta och en snäll kultur. Hos oss trivs vi som delar EFFSOs värderingar. Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Vårt mål är att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO. Läs mer om oss på effso.se.

Vi är idag ett team om fyra personer på EFFSO Rekrytering & Interim. Eftersom vår verksamhet växer söker vi nu en till konsultchef/rekryterare till vårt team!

Om tjänsten som konsultchef/rekryterare

Som konsultchef/rekryterare hos EFFSOs arbetar du med hela processen både vad gäller konsultuthyrning och rekrytering. Det innebär till exempel; kravprofil från kund, research/search, genomgång av vårt kandidat- och konsultnätverk, intervjuer, konsult/kandidatpresentationer, avtal och inte minst löpande uppföljningar med våra kunder och konsulter. Du blir ett av EFFSOs ansikten utåt och kommer framförallt att vårda våra existerande kundrelationer men även skapa nya.

Arbetet består av en utmanande mix av kommunikation, försäljning, administration och personalvård. Du behöver vara smart i din tidsplanering då du kommer att driva flera processer samtidigt. Ofta är det högt tempo med korta ledtider och snabba beslut.

Din profil

För att trivas hos oss skall du gilla att arbeta på ett mindre företag med ett uttalat personligt bemötande gentemot kunder, kandidater, konsulter och medarbetare, samtidigt som du uppskattar en verksamhet som hela tiden strävar efter att utvecklas.

Du är van vid att ta eget ansvar, prioritera och omprioritera din tid och är orädd inför nya utmaningar. Din styrka är ‘people skills’, du tar gärna en ledarroll, är nyfiken och intresserad av människor och deras drivkrafter samt att få människor att utvecklas. Har du dessutom erfarenhet av inköp är det meriterande.

Du är driven och trivs med att skapa långsiktiga relationer med både kunder och konsulter. Om du dessutom är tydlig och prestigelös i din kommunikation kommer du att passa väl in i både arbetsroll och ditt nya team med kollegor.

Vi tror att du idag redan är en konsultchef/rekryterare som är intresserad av att lära dig mer om inköpsyrket eller att du arbetar inom inköpsyrket men skulle vilja byta bana och lära dig mer om konsultchefs/rekryterarrollen.

Vårt erbjudande

Vi söker primärt en person till vårt kontor i Malmö men möjliga andra orter är även Göteborg och Stockholm. Regelbundna resor kommer att ske mellan de olika orterna.

Du kommer till ett team där det är högt i tak, lätt till skratt och med ett stort engagemang. Du kommer att arbeta i en kreativ miljö där både kundens och konsultens behov är i fokus och vi levererar kvalitet tack vare vårt engagemang, teamwork och EFFSOs samlade erfarenheter inom inköp.

Ansökan

Vi tittar på ansökningarna löpande. Om du har frågor kring ansökning eller tjänsten, kontakta Anna Hedre Eidhagen på 073-413 32 05 eller anna.h.eidhagen@effso.se.

Välkommen med din ansökan!