Inköpskonsult

EFFSO söker konsulter med inköpskompetens

Vi på EFFSO ser fram emot hösten och nya spännande utmaningar!

Under våren har vi haft en stor efterfrågan från våra kunder gällande inköpskonsulter med erfarenhet från inköp av bland annat IT, tjänster eller konsulter. Vi har också stor efterfrågan på konsulter med erfarenhet från offentlig sektor och Lagen om offentlig upphandling (LOU).

Just nu söker vi främst konsulter som arbetar i Stockholm med omnejd. Samtidigt har vi kunder över hela Sverige så även du som arbetar i annan region är varmt välkommen att höra av dig till oss.

Uppdragens längd varierar mellan tre månader och två år och då många av våra kunder är globala aktörer, ingår ofta resor i tjänsten. Om du även trivs med att veckopendla uppskattar vi det lite extra, men är långt ifrån ett krav.

Din profil

Vi tror att du är analytisk, driven, flexibel, lösningsorienterad och kommunikativ samt att du har följande erfarenhet och kunskap:

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom inköp med tonvikt på strategiskt inköp
  • Välutvecklad inköpsmetodik med utgångspunkt i kategoristyrt inköp
  • Förmåga att leverera resultat i en komplex miljö
  • Akademisk examen eller YH-utbildning

Om EFFSO

Vi på EFFSO brinner för inköp! Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Som interim konsult på EFFSO kommer du att ingå i vårt inköpsnätverk med profiler från alla branscher och nivåer. Vi tar hänsyn till människors olika förutsättningar och ser olika erfarenheter som en tillgång.

Vi eftersträvar långsiktiga relationer och förtroendefulla samarbeten. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling, delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. Vi eftersträvar att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO.

– Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du en attraktiv kombination av kollegialt utbyte, personlig utveckling och en fristående roll som konsult. Vi erbjuder möjligheter att utbyta kunskap och erfarenheter med andra konsulter både via nätverksträffar och digitalt, samtidigt som du åtnjuter friheten som det innebär att vara konsult. Vi ger dig tillgång till vårt inköpsnätverk och till ett stort flöde av relevanta och utvecklande konsultuppdrag i dialog med våra konsultchefer som känner dig och vet vad som krävs på olika uppdrag.