Rekrytering, Senior managementkonsult

Senior managementkonsult inom inköp

Vill du vara del av ett härligt gäng managementkonsulter som alla brinner för förändringsledning? EFFSO växer och söker nu en senior managementkonsult som kan vara med och forma vår enhet i Göteborg!

Om rollen

EFFSO är ett konsultföretag inom inköp. Vi hjälper företag, stora som små, att utveckla sin inköpsverksamhet. Hos oss kan du vara med och genomföra allt från enskilda kategoriprojekt hos en kund till att samordna större transformationer av ett företags inköpsfunktion med flera hundra anställda.

Som konsult på EFFSO får du ta dig an många nya utmaningar på kort tid samt får möjlighet att arbeta med spännande inköpsfrågor inom olika företag och branscher. För att arbeta som konsult på EFFSO krävs därför en god förmåga att snabbt kunna sätta sig in i kundens verksamhet, förstå deras behov och snabbt komma igång och leverera resultat.

Vi söker nu dig som vill dela med dig av dina inköpserfarenheter och utveckla inköpsfunktioner. Du kommer att arbeta i projekt, vanligtvis i team och arbetet drivs faktabaserat med en tydlig process och metodik. Du kommer att vara med och forma och bygga upp vår enhet i Göteborg och du kommer att ha personalansvar för 4-5 konsulter.

Din profil

Du trivs med att arbeta i en konsultroll, att arbeta i team samt brinner för att göra andra till stjärnor. Som person är du nyfiken, öppen och motiveras av nya utmaningar. Vi söker nu en person med ca 7-10 års erfarenhet inom inköp till vårt team på EFFSO. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet av något slag även om du inte behöver ha haft personalansvar.

Vi tror även att du har följande:

  • Akademisk examen (civilingenjör/civilekonom el motsvarande)
  • Gärna välutvecklad inköpsmetodik
  • Analytisk förmåga: förmåga att utveckla rekommendationer baserade på faktabaserade slutsatser
  • Lösningsorienterad: förmåga att identifiera, analysera, prioritera och komma fram till ett beslut som leder till lämpliga lösningar på problemet
  • Förmåga att leverera resultat i en komplex miljö

Placeringsort är Göteborg. Ofta ingår varierande grad av resor i tjänsten då många av våra kunder finns runt om i Sverige. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vad kan vi erbjuda?

Hos oss trivs vi som delar EFFSOs värderingar. Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Vårt mål är att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO.

Vi är ett konsultbolag som kännetecknas av en pragmatisk inställning till det mesta och en ödmjuk kultur. Hos oss är work-life balance mer än bara ord och ”laget framför jaget” viktigare än enskilda prestationer.

Som anställd på EFFSO kommer du att ingå i vårt nätverk med inköpsprofiler från alla branscher och nivåer. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling, delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. EFFSO tar hänsyn till människors olika förutsättningar och ser olika erfarenheter som en tillgång.

Ansökan

Alla ansökningar behandlas löpande, så vi ser gärna din ansökan omgående. Sista ansökningsdag är dock 2021-06-30.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anna Hedre Eidhagen, ansvarig rekryterare
Tfn: 073 413 32 05
E-post: anna.h.eidhagen@effso.se

Arsalan Motavaf, Chef EFFSO management consulting
Tfn: 0761395152
E-post: arsalan.motavaf@effso.se

Välkommen med din ansökan!