Strategisk inköpare med teamledaransvar

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro – levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Om tjänsten

Är du en erfaren strategisk Inköpare som söker en utmanade och spännande tjänst? Du erbjuds en roll med stort ansvarsområde där du ingår i en dynamisk organisation med spännande kunder och leverantörer. I din tjänst ansvarar du för inköpsprocessen inom området tjänster vilket omfattar ett stort tjänsteutbud för företagets kunder.

I rollen ingår ansvar för kategoriplanering, sortimentsoptimering samt hela kedjan i inköpsprocessen för ditt område. Du sätter strategier och genomför upphandlingar från ax till limpa. Under löpande kontrakt följer du upp compliance mot avtal, levererad kvalitet samt kontrollerar utfall mot business case. Du kommer även leda det dagliga arbetet för två Inköpare samt ansvara för teamets resultat och budget. Detta är en roll med fokus på resultat och din uppgift underlättas av att skapa en tydlig strategi som utgångspunkt för de olika projekten som du definierar.

Kontoret är placerat i Liljeholmen/Stockholm och lokalerna är nyrenoverade med modernt tänk med olika arbetszoner och fri placering.

Vem är du

Till denna roll söker vi dig som har ett antal års arbetslivserfarenhet inom strategiskt inköp. Det innebär att du har konkret erfarenhet av kategoriplanering, strategi, leverantörkontakt, förhandling, avtalsskrivning och uppföljning. Rollen kräver goda kunskaper i Excel. Vi ser även gärna att du har högskoleutbildning som civilekonom eller civilingenjör. Det är meriterande om du har haft en roll med personalansvar. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du resultatorienterad och engagerad samt att du har en god analytisk förmåga. Du är en van förhandlare och kan arbeta självständigt, proaktivt och lösningsorienterat. Vi ser även att du har höga ambitioner, tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och utförande av dessa, samt säkerställer att de blir slutförda i tid. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift och har lätt för att både tolka och presentera numerisk materia. Du har tydliga ledaregenskaper och drivs av att coacha och utveckla andra och du trivs i en organisation med många kontaktytor.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar ISS med EFFSO. Alla ansökningar behandlas löpande, så vi ser gärna din ansökan omgående. Sista ansökningsdag är dock 2021-12-05.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Emthén på johan.emthen@effso.se