EFFSO söker alla som är intresserade av inköp!

Om EFFSO

Vi på EFFSO brinner för inköp! Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Som interimskonsult på EFFSO kommer du att ingå i vårt nätverk med inköpsprofiler från alla branscher och nivåer. Vi tar hänsyn till människors olika förutsättningar och ser olika erfarenheter som en tillgång.

EFFSO eftersträvar långsiktiga relationer och förtroendefulla samarbeten. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling, delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. Vi eftersträvar att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO.

Arbetsbeskrivning

Globalisering och knivskarp konkurrens gör att inköpsorganisationer måste utvecklas för att bidra till företagens lönsamhet. Om verksamheten skall uppnå sina resultat är kompetenta inköpare en kritisk resurs i många projekt och i den dagliga verksamheten. Utvecklingen går fort och kräver ofta ett samarbete mellan olika funktioner inom företagen. För den som är intresserad av affärer och verksamhetsutveckling är inköpsområdet ett av de mest intressanta i många moderna företag. EFFSO AB är specialister på rekryteringar till inköpsorganisationer.

Är du en framgångsrik inköpare eller inköpschef? Brinner du för inköpsområdet och vill ta nästa steg i karriären? I så fall bör du kontakta oss genom att skicka oss din CV via vår hemsida: 
http://www.effso.se/lediga-inkopsjobb/

Länken leder dig också till alla våra pågående rekryteringsuppdrag.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!