Inköpskonsulter i Skåne

Sedan hösten 2018 finns EFFSO etablerat i Malmö och vi har målsättningen att bli Öresundsregionens främsta inköpskonsultorganisation. Därför söker vi kontakt med konsulter med erfarenhet av inköp som vill vara en del av den resan och utvecklas tillsammans med oss.

Vi söker inköpskonsulter inom samtliga branscher, och eftersom våra kunder finns inom både det privata och offentliga så söker vi även konsulter inom dessa områden.

Uppdragens längd varierar mellan tre månader och två år och då många av våra kunder är globala aktörer, ingår ofta resor i tjänsten. Om du även trivs med att veckopendla uppskattar vi det lite extra, men är långt ifrån ett krav.

Just nu söker vi alltså konsulter som arbetar i Skåne med omnejd. Samtidigt har vi på EFFSO kunder över hela Sverige så även du som arbetar i annan region är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Din profil

Vi tror att du är analytisk, driven, flexibel, lösningsorienterad och kommunikativ samt att du har följande erfarenhet och kunskap:

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom inköp, gärna med tonvikt på strategiskt inköp
  • Välutvecklad inköpsmetodik med utgångspunkt i kategoristyrt inköp
  • Förmåga att leverera resultat i en komplex miljö
  • Akademisk examen eller YH-utbildning

Om EFFSO

Vi på EFFSO brinner för inköp! Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Som interim konsult på EFFSO kommer du att ingå i vårt inköpsnätverk med profiler från alla branscher och nivåer. Vi tar hänsyn till människors olika förutsättningar och ser olika erfarenheter som en tillgång.

Vi eftersträvar långsiktiga relationer och förtroendefulla samarbeten. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling, delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. Vi eftersträvar att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO.

– Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du en attraktiv kombination av kollegialt utbyte, personlig utveckling och en fristående roll som konsult. Vi erbjuder möjligheter att utbyta kunskap och erfarenheter med andra konsulter både via nätverksträffar och digitalt, samtidigt som du åtnjuter friheten som det innebär att vara konsult. Vi ger dig tillgång till vårt inköpsnätverk och till ett stort flöde av relevanta och utvecklande konsultuppdrag i dialog med våra konsultchefer som känner dig och vet vad som krävs på olika uppdrag.