Senior kalkylator till Einar Mattsson

Vill du vara med och bidra till att tusentals kvalitativa och hållbara bostäder produceras i Stockholm? Einar Mattsson befinner sig i en spännande tillväxtfas och kommer under de närmaste åren utveckla och producera cirka 4000 bostäder. För att kunna genomföra detta behöver vi förstärkning.

Din roll hos oss

Tillsammans med vår kalkylorganisation kommer du på sikt ta fram och utveckla vårt arbetssätt med modeller och visualisering inom kalkylarbetet. Du utgör en viktig roll i tidiga skeden av byggprojekten och under hela kalkylprocessen. Du ansvarar främst för framtagande av kalkyler i tidiga skeden, men det kommer även bli aktuellt med framtagande av kalkyler för våra ROT-projekt samt stöd till våra platsorganisationer i pågående byggprojekt.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av byggteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet. Vi tror att du idag har en roll som kalkylator eller entreprenadingenjör och vill ta ett ansvar för moderna arbetssätt och kalkyler i tidiga skeden och som underlag för fastighetsinvesteringar.
Du kommunicerar på ett tydligt sätt och är bra på att se helheten i verksamheten. Driv och engagemang är
nyckelord som beskriver dig och du förväntas kunna hantera flera projekt parallellt. Du har en mycket god
analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt med förmåga att prioritera det viktigaste. Du är välplanerad och arbetar minst lika bra självständigt som tillsammans med dina kollegor.

Om Einar Mattsson

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ
nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt – och fastighetsbolag. Byggproduktionen har cirka 150 medarbetare och omsätter 710 miljoner kronor. Einar Mattsson-koncernen har varit verksam på Stockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935 och har som mål att inom en tioårsperiod uppföra 4000 nya bostäder i Storstockholm. De andra verksamheterna i koncernen utgörs av fastigheter, fastighetsförvaltning, projekt och övriga investeringar. Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Du kommer ha din placering i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att höra från dig.

Denna rekrytering sker i samarbete med Effso. Vi kommer att hantera ansökningar och urval löpande.
Vid frågor om tjänsten kontakta Mikael Sjölund på telefon 0706 – 771 571 eller epost mikael.sjolund@effso.se eller Jessica Holmgren på telefon 072 – 995 93 01