Projektinköpare ROT

Som projektinköpare hos Einar Mattsson medverkar du till att utveckla och driva inköpsprocessen samt stötta våra platschefer med inköp i projekt. Du ansvar för upphandling av inköp både i tidiga skeden samt vid projektstart, antalet projekt du ansvarar för beror på projektet omfattning. Vi söker dig som vill arbeta som projektinköpare främst med inriktning mot renovering- och tillbyggnad, ROT.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär bland annat att arbeta med att säkerställa leverantörsavtal, utveckla avtalen, produkten och leverantörer, arbeta med ledtidsreducering, kostnadseffektivisering och kvalitetssäkring.

Du kommer även att:

  •       Medverka under projekteringen för att säkerställa rätt information till projekteringen
  •       Leda inköpsmöten i projekten
  •       Förhandla och upprätta avtal med leverantörer och underentreprenörer
  •       Sammanställa förfrågningsmaterial, genomföra leveransbedömningar samt göra anbudsvärderingar 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med inköp inom entreprenader i ett bygg- eller fastighetsbolag. Du har god förhandlingsvana samt har kunskap inom entreprenadjuridik eller avtalsjuridik. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning i grunden eller motsvarande erfarenhet.

Kunskap inom inköp från annan bransch är också möjlig erfarenhet.

Du är strukturerad, målmedveten och har ett analytiskt sinnelag och självklart tycker du om att göra framgångsrika affärer. Som person är du vidare kommunikativ, självständig, uthållig och samarbetsinriktad. 

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Inom byggbolaget erbjuder vi ledarskapsutveckling för samtliga medarbetare. Inom bolaget finns en stor stolthet för våra gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt – och fastighetsbolag.

Du kommer ha din bas i ljusa moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering arbetar Einar Mattsson med Effso. Vi kommer att hantera ansökningarna och urvalet löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Sjölund, mikael.sjolund@effso.se.

Välkommen med din ansökan!