Inköpare Entreprenader till Effso

Effso Entreprenad är ett nytt affärsområde som växer så det knakar. Vi är specialiserade på inköp och upphandling. Våra kunder är fastighets- och infrastrukturägare, projektutvecklare och byggföretag. Vi hjälper våra kunder med inköp i olika projekt. Vi upphandlar entreprenader inom bygg och anläggning och har även uppdrag där vi agerar projektledare. Vårt team består av ”praktiker” som valt att bli konsulter. Med denna bakgrund förstår vi kundens verksamhet och behov väl.

Ett av våra nystartade verksamhetsområden är Inköpsfabriken (Inköp som tjänst). Där hjälper vi både privata företag och offentlig sektor med allt från enskilda köp i ett unikt projekt till att genomföra stora upphandlingar av entreprenader. Kunden köper detta som en tjänst och betalar ett förutbestämt pris och ges möjlighet att utnyttja EFFSOs processer, metoder och inköpsverktyg, som utvecklats och prövats under tid, och med tillgång till vår samlade kategorikompetens.

Vi kommer att utvecklas till Nordens ledande kompetenscenter inom entreprenadinköp. Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Vill du arbeta i ett företag där kärnverksamheten är din kärnkompetens?

Din profil

Vi tror att du har en teknisk, ekonomisk eller juridisk utbildning i grunden och att du har arbetat som projektinköpare eller kanske entreprenadupphandlare. Du har haft eget ansvar för inköpsplaner och upphandlingar av entreprenader och kontrakt. Du är idag projektinköpare/entreprenadingenjör på ett byggföretag och vill ”byta sida” och arbeta för beställaren. Eller så har du en bakgrund som förvaltare/projektledare inom fastighetsbranschen.

Vi tror att du som person är analytisk, lösningsorienterad och kommunikativ. Du gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta. Du är kommersiell och tycker att det är spännande att göra bra affärer.

Vårt erbjudande

Vi värdesätter din kompetens och hos oss är inköpskonsulten kärnverksamhet. Vi erbjuder uppdrag för bra kunder och i spännande projekt. Du kommer att arbeta i en miljö där du utvecklar din kompetens, främst genom de olika uppdragen. Vi anammar en filosofi där vi delar med oss av vår kunskap, ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll och hålla dig uppdaterad kring utvecklingen på inköpsområdet.

Placeringsort är Stockholm. Du arbetar som del av ett team från vårt kontor eller sitter ute hos kund. Visst resande kan förekomma.

Vi erbjuder fast anställning som inköpskonsult.

Vid frågor om tjänsten kontakta Henrik Melkstam: 0766 419704, henrik.melkstam@effso.se. Vill du prata med en framtida kollega om hur det att arbeta på EFFSO så kan du kontakta Babak Kanani, 0708 944063 , babak.kanani@effso.se

Om EFFSO

EFFSO är en helhetsleverantör till inköpsfunktioner med tjänster som metodutveckling, träning och utbildning, rekrytering, konsulttjänster och outsourcat inköp. Vi erbjuder en omfattande verktygslåda för inköpsprocesser i alla situationer som innehåller konkreta verktyg och modeller, tools.effso.se. Våra rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av moderna inköpsorganisationer och vi förstår vilken kompetens som behövs för att vara framgångsrik inom inköpsområdet.

Länk till Effso Entreprenad