Inköpare Entreprenader till EFFSO

EFFSO Entreprenad är ett affärsområde inom EFFSO som växer snabbt. Vi brinner för att utveckla bygg- och fastighetsbranschen och hjälpa våra kunder att göra bra affärer.

Våra kunder är fastighets- och infrastrukturägare, projektutvecklare och byggföretag. Vi upphandlar entreprenader inom bygg och anläggning och har även uppdrag där vi hjälper kunden med att utveckla sina inköpsstrategier eller rekrytera nya medarbetare. Vårt team består av ”praktiker” från bygg- och fastighetsbranschen som valt att bli konsulter. Med denna bakgrund förstår vi kundens verksamhet och behov väl.

Vi är på god väg att utvecklas till Nordens ledande kompetenscenter inom entreprenadinköp. Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Vill du arbeta i ett företag där kärnverksamheten är din kärnkompetens?

Din profil

Vi tror att du har en teknisk, ekonomisk och/eller juridisk utbildning i grunden och att du har arbetat som projektinköpare eller entreprenadupphandlare. Du har haft eget ansvar för inköpsplaner och upphandlingar av entreprenader och kontrakt. Du kanske har arbetat med investeringsinköp inom industrin. Eller så är du idag projektinköpare/entreprenadingenjör på ett byggföretag och vill ”byta sida” och arbeta för beställaren. Du kan också ha en bakgrund som förvaltare/projektledare inom fastighetsbranschen.

Vi tror att du som person är analytisk, lösningsorienterad och kommunikativ. Du gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta. Du är kommersiell och tycker att det är kul att göra bra affärer.

Vårt erbjudande

Vi värdesätter din kompetens och hos oss är inköpskonsulten kärnverksamhet. Vi erbjuder uppdrag för bra kunder och i spännande projekt. Du kommer att arbeta i en miljö där du utvecklar din kompetens, främst genom de olika uppdragen. Vi anammar en filosofi där vi delar med oss av vår kunskap, ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll och hålla dig uppdaterad kring utvecklingen på inköpsområdet.

Placeringsort är Göteborg. Du arbetar som del av ett team från vårt kontor eller sitter ute hos kund. Visst resande kan förekomma.

Vi erbjuder fast anställning som inköpskonsult.

Vid frågor om tjänsten kontakta Henrik Melkstam: 0766-419704 henrik.melkstam@effso.se, eller Mikael Sjölund: 0706-771571 mikael.sjolund@effso.se.

Om EFFSO

EFFSO är Nordens snabbast växande inköpskonsultföretag som brinner för att utveckla inköpsorganisationer. Bolaget erbjuder företag inom såväl privat- som offentlig sektor lösningar inom rekrytering, utbildning, interim management, konsultverksamhet och outsourcing. EFFSO är även grundare och återförsäljare av spendanalysverktyget Spendency. EFFSO omsätter cirka 140 MSEK och är idag dryga 100 personer lokaliserade i Stockholm, Göteborg och Malmö. EFFSO utsågs 2014 och 2015 till Superföretag av Veckans Affärer och har flera gånger tagit emot Dagens Industris Gasellutmärkelse, nu senast som Mästargasell 2019. Läs mer på www.effso.se.

https://www.effso.se/vara-tjanster/projektinkop-bygg-fastighet/