Konsultchef Stockholm

EFFSO är Nordens ledande konsultföretag specialiserat på inköp. Vi erbjuder både stora och små företag samt myndigheter hjälp med rekrytering, konsultuthyrning, utbildning, outsourcing och management-konsulter. Vi erbjuder även ett molnbaserat verktyg för spendanalys, Spendency. Vi är helt enkelt experter inom inköp och det vill vi att även våra kunder ska bli!

EFFSO består av kvalificerade och engagerade medarbetare, alla med en bakgrund inom inköpsområdet. Vi har ett stort nätverk inom inköpsvärlden och när det händer saker på inköpsområdet är vi de första att veta vad, hur och när. 

Eftersom vår konsultuthyrningsverksamhet växer söker vi nu en konsultchef i Stockholm.

Om tjänsten som konsultchef

Som konsultchef hos EFFSOs konsultuthyrningsverksamhet arbetar du med hela processen; kravprofil från kund, research, genomgång av vårt kandidat- och konsultnätverk, intervjuer, konsultpresentation och inte minst löpande uppföljningar mot våra kunder och konsulter, m.m. Du blir ett av EFFSOs ansikten utåt och kommer framförallt att vårda våra existerande kundrelationer men även skapa nya.

Arbetet består av en utmanande mix av kommunikation, försäljning, administration och personalvård. Du behöver vara smart i din tidsplanering då du kommer att driva flera processer samtidigt. Ofta är det högt tempo med korta ledtider och snabba beslut.

Din profil

För att trivas hos oss skall du vilja arbeta på ett mindre företag med ett uttalat personligt bemötande mot kunder, kandidater, konsulter och medarbetare, samtidigt som du uppskattar en verksamhet som hela tiden strävar efter att utvecklas.

Du är van vid att ta eget ansvar, prioritera och omprioritera din tid och är orädd inför nya utmaningar. Din styrka är ‘people skills’, du tar gärna en ledarroll, är nyfiken och intresserad av människor och deras drivkrafter samt att få människor att utvecklas. Har du dessutom erfarenhet av inköp är det meriterande.

Vi tror att du är driven och trivs med att skapa långsiktiga relationer med både kunder och konsulter. Om du dessutom är tydlig och prestigelös i din kommunikation kommer du att passa väl in i både arbetsroll och ditt nya team med kollegor.

För denna befattning kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande

Vi på EFFSO brinner för inköp! Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat.

Vi erbjuder dig en möjlighet att lära dig allt om strategiskt inköpsarbete och att få vara en del av vår härliga företagskultur på EFFSO som präglas av högt i tak, respekt för varandras olikheter, generositet att ge varandra positiv feedback och en kamratlig och ”schysst” anda.

Din arbetsplats blir på vårt kontor Sundbyberg och du kommer till ett team där det är högt i tak, lätt till skratt och ett stort engagemang. Du kommer att arbeta i en kreativ miljö där både kundens och konsultens behov är i fokus och vi levererar kvalitet tack vare vårt engagemang, teamwork och EFFSOs samlade erfarenheter inom inköp.

Ansökan

Om du har frågor kring ansökning eller tjänsten, kontakta Emil Andrén på 0727-15 91 63 eller emil.andren@effso.se.

Välkommen med din ansökan!