Ekonomiassistent / Office Manager EFFSO

EFFSO är experter på inköp och det vill vi att även våra kunder ska bli! EFFSO består av kvalificerade och engagerade medarbetare, alla med en bakgrund inom inköpsområdet. Vi har ett stort nätverk inom inköpsvärlden och när det händer saker på inköpsområdet är vi de första att veta vad, hur och när. Vi erbjuder våra kunder lösningar inom rekrytering, utbildning, interim management, konsultverksamhet och outsourcing. Vi erbjuder även ett molnbaserat verktyg för spendanalys, Spendency. Eftersom vi vill dela med oss av vår kunskap så lägger vi ut mycket av vår verktygslåda på nätet, fritt för alla att använda. EFFSO omsätter drygt 100 MSEK och är idag ca 90 personer lokaliserade i Stockholm, Göteborg och Malmö. EFFSO fick under 2012, 2013 och 2014 ta emot Dagens Industris Gasellutmärkelse och har 2014 och 2015 utsetts till ett av landets Superföretag av Veckans Affärer. Läs mer på www.effso.se.

Som Ekonomiassistent / Office Manager hos EFFSO är din huvuduppgift att arbeta tillsammans med vår ekonomichef och ekonomibyrå med fakturering, leverantörsreskontra, löneadministration, budgetarbete och bokslutsavstämningar. 

Utöver det har du i din roll som Office Manager ansvar för övergripande administration av våra kontor (för närvarande i Stockholm, Göteborg och Malmö). Det handlar om allt från att köpa kontorsmaterial och arbetsutrustning, till att säkerställa tillgång och trygghet genom nära kontakt med säkerhetsbolag och fastighetsägare.

Din profil

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi (eller motsvarande arbetslivserfarenhet) och tidigare erfarenhet av liknande roller inom ekonomi. Du bör tycka om att arbeta i olika system och har fallenhet att utnyttja dessa till sin fulla potential. Du är en van Excelanvändare och om du har arbetat i Millnet tidigare ser vi det som ett stort plus. Du är flytande i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, stresstålig, noggrann och ansvarsfull. Du är van att kommunicera med personer internt såväl som externt. Tempot på EFFSO är högt och det är därför viktigt att du är en ”doer” som har förmåga att driva arbetsuppgifter framåt samt att du är van att arbeta mot tydliga deadlines. Du trivs med att initiera kontakt med nya bekantskaper och har en genomgående positiv inställning.

Du ska vilja arbeta på ett mindre växande företag med ett uttalat personligt bemötande mot medarbetare, kunder och leverantörer, samtidigt som du uppskattar och bidrar till en verksamhet som hela tiden strävar efter att effektivisera.

Vi tror att du är driven och tycker om att skapa långsiktiga relationer både internt och externt. Om du dessutom är tydlig och prestigelös i din kommunikation kommer du att passa väl in i både arbetsroll och bland dina kollegor.

Vårt erbjudande

Vi på EFFSO brinner för inköp! Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat.

Din arbetsplats blir på vårt kontor i centrala Sundbyberg, där du får vara en del av vår härliga företagskultur som präglas av stort engagemang, högt i tak, respekt för varandras olikheter och en kamratlig och ”schysst” anda.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi kallar till intervjuer löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Om du har frågor kring ansökning eller tjänsten, kontakta Kristina Tengroth på 0709-758127 eller kristina.tengroth@effso.se.

Välkommen med din ansökan!