Projektinköpare

Vi söker nu en Inköpare som arbetar med att optimera vår affär, du säkerställer att vi har rätt leverantörer till varje projekt och att vi löpande utvecklar vårt inköpsarbete.

Hur vi jobbar

På Bonava utmanar vi oss själva varje dag, drivs av en passion för att skapa hem och lyckliga grannskap för fler. Vi strävar mot höga mål och har väldigt kul på vägen. Vi är ett stort internationellt företag med en familjär känsla och tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av kompetens.

Din roll

Som Inköpare leder du ett eller flera parallella projekts inköpsaktiviteter. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara:

  • Ansvara för upprättande av inköpsplaner i projekt avseende tid och budget
  • Skicka ut förfrågningar, genomföra förhandlingar och inköp av entreprenader
  • Ansvara för upphandlingar och skriva kontrakt med valda leverantörer
  • Säkerställa att projektet använder rätt leverantörer och Bonavas ramavtal

Tillsammans med inköpsorganisationen kommer du bidra till det strategiska inköpsarbetet kring frågor som vilka ramavtal som behövs, medverka till att utveckla och förankra inköpsstrategier inom olika kategorier och arbeta löpande med leverantörsutveckling för att säkerställa ett kontinuerligt lärande och ständiga förbättringar för ett effektivare projektinköp.

I projekten arbetar du i nära samverkan med projektchefer, byggprojektchefer, kalkylingenjörer, arkitekter och projekteringsledare. Du kommer tillhöra inköpsavdelningen i Sverige som består av ca 10 personer och rapportera till Chefen för Inköp i Sverige.

Din profil

Vi ser gärna att du tidigare arbetat några år som projektingenjör eller inköpare inom samhällsbyggnadssektorn. Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller ekonomi. Har du erfarenhet av bostadsprojekt ser vi det som särskilt meriterande. Som person är du affärsmässig, lösningsorienterad och drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en god förmåga att leda och koordinera arbete. Du gillar att arbeta tvärfunktionellt och har en god förmåga att kommunicera.

Join our journey

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 juli. Ansökningar hanteras löpande. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mikael Sjölund, mikael.sjolund@effso.se.

Det här är Bonava

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14,5 miljarder kronor år 2017. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på bonava.se