Vi har alla typer av inköpskonsulter, allt från strategiska inköpare till inköpsdirektörer

Jag vill veta mer, kontakta mig

Inköpskonsulter

Inköpskonsulter från EFFSO är ett utmärkt sätt att lösa ert tillfälliga behov på inköpsavdelningen eftersom vår inköpskunskap garanterar att vi förstår era behov och då kan leverera snabbt och rätt kompetens till er.


Snabb leverans

Om du temporärt behöver förstärka din inköpsorganisation då ska du höra av dig till oss!

Vi kan med kort varsel tillhandahålla allt från strategiska inköpare till inköpsdirektörer. Alla med gedigen inköpsbakgrund.

EFFSO har ett stort nätverk av konsulter med bakgrund inom inköpsområdet. De har bland annat bakgrund som strategiska inköpare, inköpschefer eller inköpsdirektörer, medan andra tidigare verkat som managementkonsulter. För oss är det viktigt att våra konsulter har praktisk erfarenhet av inköpsarbete och, om rollen så kräver, även av att bygga upp och utveckla inköpsfunktioner. Det gör att våra konsulter snabbt kan sätta sig in i kundens verksamhet och börja arbeta. Vi har allt från generella och breda inköpskonsulter till de som är specialister på t.ex. IT, offentlig upphandling eller entreprenadområdet.

För att kunna erbjuda rätt person och kompetens till er gör vi en förstudie och arbetar sedan snabbt och effektivt för att få en person på plats inom kortast möjliga tid.

Kontakta Emil Andrén hos oss, emil.andren@effso.se, så hjälper han er!

Kvalificerade Inköpskonsulter

Vi lovar dig

  • Snabb leverans
  • Rätt kompetens
  • Förståelse och lyhördhet inför era behov
  • Smärtfri, snabb och enkel uppstart av konsulten
  • Snabba resultat från konsulten
  • Stort värde för pengarna
Löfte inköpskonsulter
  • Boka in ett möte

    Skriv in valfritt meddelande/fråga nedan så kontaktar vi dig och bokar in ett möte.