Vi hjälper er med era kostnadsprojekt, besparingsprojekt och alla övriga inköpsprojekt

Jag vill veta mer, kontakta mig

Driva inköpsprojekt

Utveckla er inköpsverksamhet! Många av våra kunder behöver hjälp med att utveckla sina processer och metoder. Kanske hittar ni ett verktyg i vår verktygslåda som behöver implementeras, kanske vill ni ha hjälp med analysarbete av något slag, eller driva igenom ett projekt?


Utveckla er inköpsverksamhet

Många av våra kunder behöver hjälp med att utveckla sina processer och metoder. Kanske hittar ni ett verktyg i vår verktygslåda som behöver implementeras, kanske vill ni ha hjälp med analysarbete av något slag, eller driva igenom ett projekt?

EFFSO kan tillhandahålla mycket erfarna verksamhetskonsulter som hjälper er! Våra konsulter har alla en gedigen inköpsbakgrund och kompetenser inom olika områden. Tillsammans med Kunden gör vi en förstudie och sätter sedan ihop ett team med exakt rätt kompetens för att lösa just ert problem. Vi har självklart även konsulter med stor kompetens inom offentlig upphandling.

Ett exempel på ett uppdrag av detta slag kan vara att utforma en kategoriledningsprocess och att där ta fram tillhörande inköpsstrategier för ett antal leverantörssegment. Som en del i detta arbete kan vi då ta fram en tydlig analys av er leverantörsbas. För att med den som bas utforma en för er väl avvägd strategi.

Kontakta Per Finnhammar: per.finnhammar@effso.se, så hjälper han er!

Utveckla er inköpsverksamhet
  • Boka in ett möte

    Skriv in valfritt meddelande/fråga nedan så kontaktar vi dig och bokar in ett möte.