Behöver du hitta nya medarbetare?

På EFFSO är vi specialiserade på rekrytering till inköpsorganisationer och hjälper dig att hitta nya medarbetare till din inköpsorganisation. Våra rekryteringskonsulter har en gedigen erfarenhet inom inköpsområdet och vi vet vilken kompetens och karaktär framgångsrika inköpsorganisationer behöver. Med vår erfarenhet, och vårt unika branschkunnande, kan vi utlova ett bra utfall!

Vår rekryteringsprocess

1. Syfte och förstudie

Tillsammans med vår kund diskuterar vi syftet med rekryteringen och det förväntade resultatet. Därefter skriver vi en förstudie och tar fram en rollbeskrivning och en kandidatprofil som godkänns av er.

2. Searchprocess

När vi har identifierat urvalskriterierna tillsammans startar vår searchprocess. Vi söker i vår databas och i vårt nätverk för att urskilja kandidater med rätt erfarenhet och kompetens.

3. Intervjuer och utvärdering

Innan vi presenterar en kandidat för er genomför vi en mer kompetensinriktad intervju där vi säkerställer att kandidaten har den kompetens som motsvarar era förväntningar.

Johan Emthén på EFFSO hjälper dig att hitta nya medarbetare till din inköpsorganisation

Johan Emthén Rekryteringsansvarig

Jag hjälper dig att hitta er nya medarbetare

Kontakta mig gärna om du har någon fråga angående rekrytering. Du kan nå mig direkt på tel 0708-53 63 43 eller använda formuläret nedan så hör jag av mig.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.