Konsultchef

EFFSO är ett konsultföretag specialiserat på inköp. Vi erbjuder både stora och små företag hjälp med rekrytering, interimskonsulter, utbildning och managementkonsulter. Våra kunder finns inom alla branscher och såväl inom privat som offentlig sektor.

Vi är ett företag som kännetecknas av en pragmatisk inställning till det mesta och en snäll kultur. Hos oss trivs vi som delar EFFSOs värderingar. Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Vårt mål är att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO. Läs mer om oss på effso.se.

Vi är idag ett team om sex personer på EFFSO Rekrytering & Interim och söker nu en till konsultchef till vårt team!

Om tjänsten som konsultchef

I din roll kommer du ha två ansvarsområden, ett som konsultchef (ca 70% över tid) och ett som verksamhetsutvecklare/administratör (ca 30% över tid).

Som konsultchef hos EFFSO arbetar du med hela processen vad gäller konsultuthyrning. Det innebär till exempel; kundkontakt, ta kravprofil från kund, research/search, genomgång av vårt kandidat- och konsultnätverk, intervjuer, konsult/kandidatpresentationer, avtal och inte minst löpande uppföljningar med våra kunder och konsulter. Du blir ett av EFFSOs ansikten utåt och kommer att vårda både våra existerande kund- och konsultrelationer liksom leta efter nya. Arbetet består av en rolig mix av kommunikation, personalvård, administration och försäljning. Du behöver vara smart i din tidsplanering då du kommer att driva flera processer samtidigt. Ofta är det högt tempo med korta ledtider och snabba beslut. Du kommer på sikt att ha direkt personalansvar för 1-2 fast anställda konsulter och indirekt personalansvar för ca 15-20 visstidsanställda konsulter eller underkonsulter.

Som verksamhetsutvecklare/administratör kommer du att arbeta tillsammans med chefen för Rekrytering & Interim med förbättring och utveckling av tex verktyg, system och mallar.

Din profil

För att trivas hos oss behöver du gilla att arbeta på ett mindre företag med ett uttalat personligt bemötande gentemot kunder, konsulter och medarbetare, samtidigt som du uppskattar en verksamhet som hela tiden strävar efter att utvecklas, växa och hitta nya affärer.

Som en del i ett sammansvetsat team är det viktigt att du är prestigelös, har lätt för att kommunicera både internt och externt och är självgående i dina arbetsuppgifter. De viktigaste egenskaperna för att trivas i rollen är initiativförmåga och driv. Vi tror även att du har en kombination av noggrannhet och effektivitet samt förmågan att hantera en varierad arbetsbörda. Du är flexibel i din person och har lätt för att lära dig nya saker.

  • God samarbets- och kommunikationsförmåga – Du kommer dagligen samarbeta och kommunicera både internt och externt
  • Självgående och ansvarstagande – Du kan själv ta nödvändiga beslut och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
  • Ihärdig – Du triggas av en utmaning och ger inte upp i första taget
  • Orädd – Du räds inte att slängas ut i nya områden och arbetsuppgifter
  • Initiativtagande – Du är den som alltid tar action helt enkelt

För att kunna arbeta med verksamhetsutveckling tror vi att du tycker om att administrera, är duktig på att hålla koll på detaljer och får en kick av att vara “ordning och redan” när alla runt dig springer snabbt.

Vi tror att du idag antingen är konsultchef med viljan att lära dig mer om inköpsområdet eller att du idag arbetar inom supply chain/inköpsyrket men skulle vilja byta bana och lära dig mer om konsultchefsrollen.

Vårt erbjudande

Rollen som Konsultchef kommer att vara placerad på vårt kontor i Sundbyberg. I Sundbyberg sitter idag en senior rekryterare, en konsultchef och chefen för Rekrytering & Interim som du kommer att rapportera till. På vårt kontor i Malmö är det en senior rekryterare och en konsultchef och i Göteborg ytterligare en konsultchef.

Vi arbetar idag enligt en hybridlösning där vi har ett upplägg om två bestämda dagar på kontoret och tre dagar på valfri plats.

Du kommer till ett team där det är högt i tak, lätt till skratt och med ett stort engagemang. Du kommer att arbeta i en kreativ miljö där både kundens och konsultens behov är i fokus och vi levererar kvalitet tack vare vårt engagemang, teamwork och EFFSOs samlade erfarenheter inom inköp.

Vi tror att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet, så var inte rädd att söka även om du inte bockar av allt i vår önskelista.

Ansökan

Vi tittar på ansökningarna löpande. Om du har frågor kring ansökan eller tjänsten, kontakta Johan Emthén på 0708-53 63 43 eller johan.emthen@effso.se.

Välkommen med din ansökan!