Upphandlingskonsult – IT

Vi är glada att våra offentliga kunder efterfrågar alltmer upphandlingstjänster inom IT-området, däribland SaaS-lösningar, systemutveckling, hårdvara och olika färdiga mjukvaror och licenser. För att kunna hjälpa fler att göra bra IT-inköp stärker nu vårt team med en erfaren IT-upphandlare.

Vi på EFFSO Upphandling är en bra mix av olika åldrar och erfarenheter och fortsätter rekrytera för att skapa fler lärande samarbeten mellan kollegor. Våra kunder har anförtrott oss flera viktiga helhetsåtaganden det senaste året och vi söker därför fler kollegor! Tryck på sökknappen om du:

  • Är upphandlare eller upphandlingskonsult specialiserad och intresserad inom IT-området.
  • Har erfarenhet av LOU, LUFS eller LUF
  • Ser nyttan med ett strukturerat gemensamt arbetssätt
  • Trivs med att utveckla din egen och andras kompetens genom att samarbeta och diskutera med kollegor
  • Brinner för att utveckla goda affärer med kvalitets- och hållbarhetsfokus inom offentlig upphandling
  • Har relevant utbildning
  • Vi ser gärna ansökan både från dig med lång erfarenhet och från dig som arbetat 3-5 år inom området!

Vi kollegor är vår viktigaste tillgång och tillsammans arbetar vi varje dag för att göra EFFSO Upphandling till den bästa och mest lyhörda arbetsplats vi arbetat på. Vi arbetar efter långsiktiga och humana värderingar med målsättningen att våra kunder skall dra nytta av vår gemensamma kompetens och inte begränsas till enstaka individers förmåga. Vi utvecklar teamet och våra kompetenser genom ett modernt och dynamiskt arbetssätt med stora utvecklingsmöjligheter. Under rekryteringsprocessen kommer du få tillfälle att prata med någon av våra konsulter om hur det är att jobba på EFFSO på riktigt. Läs mer om våra värderingar på https://www.effso.se/om-oss/

Våra kunder väljer oss för att vi har ett gemensamt, strukturerat och dokumenterat arbetssätt inom inköp och vi tror att du som kommer trivas hos oss gillar att bidra till det.

På våra kontor och i en del av våra projekt blandas olika erfarenheter och åldrar från både privat och offentlig sektor vilket ger nya infallsvinklar på inköpsområdet. Vi är fokuserar helhjärtat på inköp och finns i moderna lokaler i Stockholm (Sundbyberg centrum), Göteborg och Malmö. Vi har just nu störst efterfrågan i Stockholms- och Göteborgsområdet men träffar även gärna dig som bor i andra delar av Sverige. Hos oss är det möjligt att till stor del arbeta på distans men för den som önskar har vi trevliga kontor med kolleger på plats dagligen.

EFFSO har ramavtal och samarbeten med ett stort antal kommuner och regioner samt flera statliga myndigheter och bolag. Det gör att vi både kan fördjupa din specialistkunskap och även bredda din kompetens genom att erbjuda nya utmaningar. Du kommer ha resp. vara ett bollplank med kollegorna i varje uppdrag och kommer arbeta med effektivt utbyte av erfarenheter och utveckling av arbetsprocesser. Hos oss tar vi tid till att utveckla varandra!

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan om det här låter intressant! Läs mer om EFFSO Upphandling här https://www.effso.se/vara-tjanster/Upphandling/. Vid frågor kring rollen och rekryteringsprocessen vänligen kontakta Emil Andrén på Emil.Andren@effso.se. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Välkommen med din ansökan!