EFFSO Kunskap

Vi bjuder på vår expertis inom inköp. Från organisationsutveckling och spendanalys, till kategorikompetens, processer och metodik. Allt du vill veta – på ett och samma ställe.

Vi bjuder på vår kunskap

Ung kvinna med brunt hår är fotad från sidan när hon läsaer på en bärbar dator, Framför sig har hon en kaffe- eller tekopp.

EFFSO Tools

EFFSO Tools är till för alla som arbetar med inköp ur ett professionellt perspektiv eller som siktar på en sådan yrkesbana. Där hittar du även EFFSO Bloggen där vi skriver om nyheter och saker som händer inom inköp – högt och lågt. Från hållbart inköp och digitalisering till trender inom kategorier och organisationsutveckling.

Gå till EFFSO Tools
Kvinna med blont lockigt hår sitter i en grön loungestol framför ett stort fönster och skriver på en bärbar dator.

Webinars

Missade du någon av våra webinars? Här kan du ta del av nyckelinsikterna från våra CPO Survey-undersökningar eller lära dig mer om kategoristyrt inköp och spendanalys. Och mycket mer! Vi fyller löpande på med nya webinars.

Gå till våra webinars
Detalj på en hängande sladd med lysande glödlampor utomhus.

White papers

Här kan du ladda ner våra white papers. Lär dig mer om hur man gör en bra spendanalys, möjligheterna som ett outsourcat kategoristyrt inköp bjuder på eller kanske vad ”Inköp som tjänst” kan bidra med. Trevlig läsning och hör av dig om du har frågor!

Ladda ner våra white papers
Kostymklädd man som jobbar med statistikgrafer på en läsplatta.

CPO Survey

Vartannat år genomför vi en studie som riktar sig till CPOs, inköpsdirektörer och inköpschefer på svenska företag och myndigheter. Syftet är att fånga de viktigaste inköpstrenderna i Sverige. I våra enkäter har vi med frågor som berör strategi, organisation, kompetensförsörjning men även digitalisering, hållbarhet och jämställdhet. Den finns även att ta del av som webinar!

Ta del av CPO Survey
Ung rödhårig kvinna med lugg sitter vi ett fönster inomhus och ser åt sidan och ler.

Nyheter

Det händer ofta saker när EFFSO är i farten. På vår nyhetssida samlar vi information om mässor, events, webinars och andra aktiviteter där ni kan träffa oss och prata inköp. Här hittar du också information om vad som händer på bolaget EFFSO, samt saker som händer hos våra partners

Gå till EFFSO Nyheter

Missa inte de senaste nyheterna! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför EFFSO?

Vi erbjuder enastående kunskap

Vi är fokuserade på inköp och har enastående kunskap inom alla delar av inköpsområdet. Vi har kunskaper både inom indirekt och direkt material, för att inte tala om spendanalys. Kompetensen spänner över alla typer av kategorier och vårt breda intellektuella kapital är byggt runt en väl genomtänkt uppsättning verktyg, mallar och metoder.

Vi skapar bestående resultat

Vi är ”doers” och specialister. Vi arbetar i team tillsammans med er för att faktiskt få jobbet gjort och skapa resultat. Vi har gärna en långsiktig relation med er för att säkra långsiktiga resultat och ett kontinuerligt inflöde av expertkunskap. Vi hjälper er med rätt typ av verktyg för att ni själva ska kunna hantera alla förbättringar och förändringar över tid.

Bättre ekonomiskt utfall

Vi levererar realiserade besparingar och vi ser till att ni får ut bästa möjliga avkastning mot nedlagt antal arbetstimmar. Vi levererar ett starkt business case med fokus på ROI och avgifter knutna direkt till resultat. Vårt gemensamma fokus på finansiella resultat och överföring och uppbyggnad av kunskap i ert inköpsteam levererar bestående effekt.

Urval av kunder efter bransch

Tillverkande industri
ABB
Alfa Laval
Atlas Copco
Boliden
Cale Access
Lesjöfors
LKAB
Sandvik
SCA
Energi
Fortum
Forsmarks Kraftgrupp
GL&V
Mälarenergi
Telge Inköp
Bank & Finans
CitiBank
Länsförsäkringar
SEB
Swedbank
Skandia
Offentlig verksamhet
Jönköpings kommun
Lantmäteriet
Mölndals stad
Region Sörmland
Region Västernorrland
Riksdagsförvaltningen
Sundbybergs Stad
Swedavia
Bygg, fastighet & infrastruktur
AMF Fastigheter
Bonava
Green Cargo
Infranord
Jernhusen
NCC
Riksbyggen
Rikshem
Skanska
Automotive
Autoliv
Din Bil
Scania
Volvo
Övrigt
Apoteket
Aleris
Kunskapsskolan
Spendrups
Svensk Kärnbränslehantering
Svenska spel
Systembolaget

Behöver du vägledning?

Ring oss på +46 8 440 39 30 eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom inköp.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.