Få oslagbara resultat inom inköp!

EFFSO är ett av Nordens ledande inköpskonsultföretag. Vi älskar nya utmaningar och lovar konkreta och bestående resultat.

Experter på inköp

Pr Finnhammar VD EFFSO AB

Vår vision och mission

Tillsammans frigör vi potentialen inom inköp för att skapa bestående värden för samhället.

Genom kompetens, engagemang och en värderingsstyrd kultur utvecklar vi inköpsorganisationer och individerna i dem:

  • Vi är kunskapsledande inom inköp
  • Vi engagerar drivna och ödmjuka medarbetare
  • Vi hjälper våra kunder att nå oslagbara resultat
  • Vi bidrar till ökad samhällsnytta och hållbarhet

 

Effsos värderingar illustrerade som en linje, längst linjen står 5 olika värderingar skrivna. Varje värdering illustreras med en egen ikon/symbol.

Våra värderingar

Brinn för uppgiften: Glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Vi anser att goda resultat är en förutsättning för glädje i arbetet. Vi arbetar för att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter.

Tro på goda människor: Vi utgår från att alla har goda avsikter och vill göra rätt. Vi har en skyldighet att ge vår syn på vad vi anser vara rätt.

Agera för kunden: Vi har våra kunders bästa i åtanke i allt vi gör. Vi är enkla att samarbeta med och lyssnar på våra kunder för att förstå deras behov. Vi strävar efter långsiktiga och förtroendefulla samarbeten.

Älskar du inköp som vi gör?

Vi söker alltid ambitiösa personer som vill jobba hos oss. Läs hur det är att vara en del av EFFSO!

Jobba hos oss
EFFSO inköpsbloggen

Vi delar våra inköpsverktyg

I vår verktygslåda, Tools, samlar vi verktyg, modeller och metoder för att de skall vara så lättillgängliga som möjligt för alla som jobbar med inköp och supply chain. Vi vill dessutom gärna att ni som arbetar med inköp till vardags medverkar i att utveckla och förbättra våra verktyg, därmed är vi alltid öppna för diskussioner kring nya spännande metoder och processer.

Gå till inköpsbloggen
Kvinna arbetar på en laptop Video play button

Spendency, ett effektivt inköpsverktyg

EFFSO är återförsäljare av spendanalysverktyget Spendency som vi en gång utvecklade själva. Numera är Spendency en del av Onventis. Spendency är ett både enkelt, snabbt och ett av de absolut mest användarvänliga verktygen på marknaden.

Du laddar enkelt upp din spenddata och bygger en kategoristruktur som passar din verksamhet. Du kategoriserar din inköpsvolym genom några enkla klick. Alla grafer genereras automatiskt direkt när du arbetar. Lätt som en plätt!

Läs mer om Spendency

Varför EFFSO?

Vi erbjuder enastående kunskap

Vi är fokuserade på inköp och har enastående kunskap inom alla delar av inköpsområdet. Vi har kunskaper både inom indirekt och direkt material, för att inte tala om spendanalys. Kompetensen spänner över alla typer av kategorier och vårt breda intellektuella kapital är byggt runt en väl genomtänkt uppsättning verktyg, mallar och metoder.

Vi skapar bestående resultat

Vi är ”doers” och specialister. Vi arbetar i team tillsammans med er för att faktiskt få jobbet gjort och skapa resultat. Vi har gärna en långsiktig relation med er för att säkra långsiktiga resultat och ett kontinuerligt inflöde av expertkunskap. Vi hjälper er med rätt typ av verktyg för att ni själva ska kunna hantera alla förbättringar och förändringar över tid.

Bättre ekonomiskt utfall

Vi levererar realiserade besparingar och vi ser till att ni får ut bästa möjliga avkastning mot nedlagt antal arbetstimmar. Vi levererar ett starkt business case med fokus på ROI och avgifter knutna direkt till resultat. Vårt gemensamma fokus på finansiella resultat och överföring och uppbyggnad av kunskap i ert inköpsteam levererar bestående effekt.

Urval av kunder efter bransch

Automotive
BorgWarner
CEVT
Kongsberg Automotive
Toyota MH
Energi, Fastighet & Entreprenad
Bravida
NCC
Vattenfall
IT & Telecom
Arelion
Axis Communications
Eltel Networks
Mycronic
Livsmedel & Retail
Ahlsell
Coop Sverige
ICA Gruppen
Menigo
Offentlig sektor
Göteborgs stad
Mölndals stad
Swedavia
Systembolaget
Process- & Tillverkning
Boliden
Envirotainer
Lesjöfors
Sandvik Coromant
Tjänster
High Chaparral
ISS
Kunskapsskolan
Samhall
Övrigt
Bankgirot
MTR
OneMed
Stena Line

Behöver du vägledning?

Ring oss på +46 8 440 39 30 eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom inköp.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.