Få oslagbara resultat inom inköp!

EFFSO är ett av Nordens ledande inköpskonsultföretag. Med lång erfarenhet inom inköp hjälper vi både stora och små organisationer att frigöra sin potential inom inköp. Oavsett om er utmaning är rekrytering, inköpsstrategi eller kategoriprojekt älskar vi nya utmaningar och lovar er konkreta resultat.

Experter på inköp

Om EFFSO

Vi erbjuder våra kunder lösningar inom rekrytering, interimskonsulter, inköpsutbildning, managementkonsulter, inköp som tjänst och digitala verktyg för inköp. Vårt egenutvecklade verktyg för spendanalys har blivit uppmärksammat som ett av världens mest användarvänliga. Eftersom vi vill dela med oss av vår kunskap så lägger vi ut mycket av vår verktygslåda på nätet, EFFSO Tools, fritt för alla att använda. EFFSO omsätter ca 140 MSEK och är idag ca 100 personer fördelade på Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vår mission och vision

Genom kompetens, engagemang och en värderingsstyrd kultur utvecklar vi inköpsorganisationer och individerna i dem.

  • Vi är kunskapsledande inom inköp
  • Vi engagerar drivna och ödmjuka medarbetare
  • Vi hjälper våra kunder att nå oslagbara resultat
  • Vi bidrar till ökad samhällsnytta och hållbarhet

Tillsammans frigör vi potentialen inom Inköp för att skapa bestående värden för samhället.

Våra värderingar

Brinn för uppgiften

Vi vet att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Vi anser att goda resultat är en förutsättning för glädje i arbetet. Vi arbetar för att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter.

Tro på goda människor

Vi utgår från att alla vill göra rätt. Vi utgår från att alla har goda avsikter. Vi har en skyldighet att ge vår syn på vad vi anser vara rätt.

Agera för kunden

Vi har våra kunders bästa i åtanke i allt vi gör. Vi är enkla att samarbeta med och lyssnar på våra kunder för att förstå deras behov. Vi eftersträvar långsiktiga relationer och ett förtroendefullt samarbete.

Spendency – Ett effektivt inköpsverktyg!

Du laddar enkelt upp din spenddata och bygger en kategoristruktur som passar din verksamhet. Du kategoriserar din inköpsvolym genom några enkla klick. Alla grafer genereras automatiskt direkt när du arbetar.

Läs mer om Spendency ›

Vi delar våra inköpsverktyg

I vår verktygslåda, Tools, samlar vi verktyg, modeller och metoder för att de skall vara så lättillgängliga som möjligt för alla som jobbar med inköp och supply chain. Vi vill dessutom gärna att ni som arbetar med inköp till vardags medverkar i att utveckla och förbättra våra verktyg, därmed är vi alltid öppna för diskussioner kring nya spännande metoder och processer.

 

Läs mer på inköpsbloggen

Älskar du också inköp? Se våra lediga jobb här!