Vi löser dina utmaningar inom inköp

EFFSO AB levererar verktyg, rekryterings- och konsulttjänster samt utbildning inom inköpsområdet. Vi är specialiserade på inköpssystem och kan erbjuda er en lösning för att outsourca ert inköp. Vi har dessutom en verktygslåda för inköpsprocesser på alla nivåer som innehåller verktyg och modeller som är lätta att förstå och använda.

Rekrytering inköp

Vi hittar talanger inom inköp

På EFFSO är vi specialiserade på rekrytering till inköpsorganisationer. Våra rekryteringskonsulter har en gedigen erfarenhet inom inköpsområdet och vi vet vilken kompetens och karaktär framgångsrika inköpsorganisationer behöver. Med vår erfarenhet, och vårt unika branschkunnande, kan vi utlova ett bra utfall.

Mer om Rekrytering inköp

Inköpskonsulter

Kvalificerade Inköpskonsulter

Inköpskonsulter från EFFSO är ett utmärkt sätt att lösa ert tillfälliga behov på inköpsavdelningen eftersom vår inköpskunskap garanterar att vi förstår era behov och då kan leverera snabbt och rätt kompetens till er.

Mer om Inköpskonsulter

Inköp som tjänst

Outsourcade inköp

Inköp som tjänst (purchasing as a service) med hjälp av EFFSO är ett utmärkt sätt att gå från reaktivt till proaktivt inköp, då vårt tjänsteutbud, vår kunskap och vår metodik garanterar realiserade besparingar.

Mer om Inköp som tjänst

Driva inköpsprojekt

Utveckla er inköpsverksamhet

Utveckla er inköpsverksamhet! Många av våra kunder behöver hjälp med att utveckla sina processer och metoder. Kanske hittar ni ett verktyg i vår verktygslåda som behöver implementeras, kanske vill ni ha hjälp med analysarbete av något slag, eller driva igenom ett projekt?

Mer om Driva inköpsprojekt

Utbildning inom inköp

Vill ni förbättra er inköpsorganisation?

Skräddarsydda och öppna inköpsutbildningar, kurser och hela akademier. Vi utbildar enskilda individer eller hela team inom er inköpsorganisation.

Mer om Utbildning inom inköp

Verktyg för spendanalys

Ta kontroll över er inköpsvolym!

Spendency är kostnadseffektivt, enkelt att använda och snabbare att komma igång med än något annat tillgängligt system på marknaden.

Mer om Verktyg för spendanalys

Projektinköp entreprenad

EFFSO Entreprenad

Vi hjälper dig med alla typer av tjänster inom inköpsområdet i fastighets-, infrastruktur- och entreprenadföretag.

Mer om Projektinköp entreprenad