Vi löser dina utmaningar inom inköp

Vi erbjuder våra kunder lösningar inom rekrytering, interimskonsulter, inköpsutbildningar, managementkonsulter, inköp som tjänst och digitala verktyg för inköp. Vi har även ett egenutvecklat molnbaserat verktyg för spendanalys.

Jag vill bli kontaktad

Vad behöver du hjälp med?

Hur kan jag förenkla och förbättra mitt arbete med spendanalys?

Vårt spendanalysverktyg, Spendency, alternativt ett konsultprojekt hjälper dig.

Oavsett om du redan har en spendanalys, vill göra en från början eller automatisera ditt spendanalysarbete så har vi lösningarna. Genom våra färdiga koncept för kategorisering och spendanalys hjälper vi dig snabbt och effektivt. Vårt cloudverktyg Spendency hjälper dig att enkelt automatisera processen

Jag är ny inköpschef och behöver etablera en plan.

Våra duktiga konsulter hjälper dig att skapa en vinnande plan för din inköpsorganisation.

Varje organisation är unik och med hjälp av vår breda erfarenhet, strukturerade metodik och benchmark hjälper vi dig att ta fram en plan och mål anpassade för just din inköpsorganisation.

 

Vi saknar resurser, kompetens och fokus för att hantera vår indirekta spend

Inköp som tjänst hjälper er med hela styrningen av ert indirekta material.

EFFSO har under tio års tid arbetat för att förbättra inköp av indirekt material. Nu har ni möjlighet att dra nytta av den erfarenheten genom att i ett partnerskap med EFFSO få tillgång till den kunskap, de verktyg och de experter som vi har för att optimera inköp av indirekt material och tjänster.

Jag behöver hitta kompetent personal till organisationen

Rekrytering från EFFSO är ett utmärkt sätt att hitta ny personal till er inköpsavdelning.

Vi hittar rätt inköpare till er organisation! Vårt stora nätverk och djupa funktionella kompetens gör det möjligt för oss att attrahera rätt kandidater och stödja organisationer i utvecklingen av sina talanger på ett unikt sätt. Vi har även inköpskonsulter om ert behov är mer tillfälligt.

Hur stor är vår besparingspotential?

Våra managementkonsulter hjälper er med en inköpsdiagnos för att identifiera era potentialer.

Varje år genomför vi ett drygt tiotal diagnos för olika svenska organisationer. Vi har gedigen erfarenhet och en stor databas med benchmarkdata för att hjälper er identifiera er besparingspotential. Vår väl beprövade metodik och våra erfarna konsulter garanterar er riktiga resultat.

Jag behöver hantera ett tillfälligt resursbehov inom inköp eller entreprenadinköp

Inköpskonsulter från EFFSO är ett utmärkt sätt att fylla ett tillfälligt behov på inköpsavdelningen.

Vi har alla typer av inköpskonsulter och inköpsspecialister och vi levererar snabbt. Vi kan även göra en rekrytering åt er om ni önskar det.

Jag behöver snabbt realisera besparingar, men jag vill bara betala om det lyckas

Våra konsulter hjälper er med upphandling och sourcingprojekt.

Vi har en välbeprövad sourcingmetodik och ett utmärkta resultat från tidigare projekt och vågar därför ta en väsentlig risk i den här typen av uppdrag. Våra duktiga managementkonsulter hittar och realiserar besparingar åt er oavsett om det gäller direkt eller indirekt material och tjänster.

Hittar du inte rätt lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Ladda ner ”Effektiv spendanalys”

Vi rekommenderar alltid inköpsfunktioner som inte har hög datakvalitet att först skapa en spendanalys utifrån tillgänglig data och först därefter analysera behovet av nya order- och fakturarutiner. Detta eftersom nyttan med en tidig spendanalys på kategori- och leverantörsnivå är mycket hög och eventuella beslut om nya administrativa rutiner måste fattas baserat på många fler aspekter än behovet av uppföljning.

Du måste fylla i en giltig e-postadress.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Se alla White papers ›