Inköpskonsulter Skåne

EFFSO söker konsulter inom inköp

EFFSO söker inköpskonsulter inom direkt, indirekt material och projektinköp för kommande uppdrag hos våra kunder i Skåne med omnejd.

Uppdragens längd varierar från uppdrag till uppdrag. De kan pågå från allt mellan två-tre månader upp till flera år.

Din profil

Vi tror att du är analytisk, driven, flexibel, lösningsorienterad och kommunikativ samt att du uppfyller följande:

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom inköp
  • Van vid att leverera resultat i en komplex och föränderlig miljö
  • Välutvecklad inköpsmetodik med utgångspunkt i kategoristyrt inköp
  • Akademisk exameneller motsvarande

Om EFFSO

Vi på EFFSO brinner för inköp! Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Som interim konsult på EFFSO kommer du att ingå i vårt inköpsnätverk med profiler från alla branscher och nivåer. Vi tar hänsyn till människors olika förutsättningar och ser olika erfarenheter som en tillgång.

Vi eftersträvar långsiktiga relationer och förtroendefulla samarbeten. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling, delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. Vi eftersträvar att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO.

– Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du en attraktiv kombination av kollegialt utbyte, personlig utveckling och en fristående roll som konsult. Vi erbjuder möjligheter att utbyta kunskap och erfarenheter med andra konsulter både via nätverksträffar och digitalt, samtidigt som du åtnjuter friheten som det innebär att vara konsult. Vi ger dig tillgång till vårt inköpsnätverk och till ett stort flöde av relevanta och utvecklande konsultuppdrag i dialog med våra konsultchefer som känner dig och vet vad som krävs på olika uppdrag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Urval sker löpande.
Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Annica Österlind, annica.osterlind@effso.se