Affärsledare Entreprenad

EFFSO är Sveriges ledande konsultföretag inom inköp i samhällsbyggnadssektorn. Vi brinner för utveckling och vår ambition är att modernisera byggbranschen genom affären mellan fastighetsägare, byggföretag, underentreprenörer och system-/materialleverantörer. En del kallar det vi arbetar med inköp eller upphandling, andra supply chain management, eller helt enkelt ”affärer”, det spelar inte så stor roll vilket – vi etablerar avtal och bygger relationer mellan företag och människor. Vi är idag ca 25 seniora konsulter som alla har erfarenhet från byggbranschen i roller som inköpare och upphandlare. Våra kunder efterfrågar våra tjänster och vi har en ambitiös tillväxt- och digitaliseringsplan.

För att klara våra ambitiösa mål söker vi en ledare och entreprenör, gärna kvinna, med placering i Stockholm. 

Om tjänsten som Affärsledare Entreprenad

Som Affärsledare hos EFFSO arbetar du med kunder, personal/underkonsulter och affärs-/verksamhetsutveckling. Du blir vårt ansikte utåt och kommer att vårda våra existerande kundrelationer men även skapa nya. Din uppgift blir att förstå kundens behov och föreslå lösningar för att lösa kortsiktiga utmaningar, men samtidigt skapa långsiktig utveckling för kunden och oss.

Du kommer få ansvaret för ett team duktiga konsulter. Arbetet innebär löpande uppföljningar mot våra kunder och konsulter, samt att skapa förutsättningar för våra medarbetares utveckling och välmående. Eftersom vi växer kommer du arbeta med rekrytering av nya medarbetare.

Vår affärsenhet inom byggsektorn är snart fyra år gammal. Vår snabba tillväxt och våra ambitiösa mål innebär att ledningen, förutom kunder och medarbetare, fokuserar på affärs- och verksamhetsutveckling. Vi är entreprenöriella i vårt sätt att agera. Vi samlar löpande hela teamet för att gemensamt sätta utvecklingsagendan och sedan går vi från vision till handling. Vi älskar att fokusera och göra saker.

Din profil

För att trivas hos oss skall du vilja arbeta på ett mindre företag med ett uttalat personligt bemötande mot kunder, kandidater, konsulter och medarbetare, samtidigt som du uppskattar en verksamhet som hela tiden strävar efter att utvecklas. Din styrka är ‘people skills’. Du tar gärna en ledarroll, är nyfiken och intresserad av människor och deras drivkrafter samt att få människor att utvecklas.

Du kan inköp och är sugen på att få arbeta i en organisation där inköp är kärnverksamhet. Du har sannolikt arbetat som inköpschef i något av landets bygg- eller fastighetsbolag.

Vi tror att du är driven och trivs med att skapa långsiktiga relationer med både kunder och konsulter. Du är van vid att ta eget ansvar, prioritera och omprioritera din tid och är orädd inför nya utmaningar. Du ser dig själv som entreprenör – en ’doer’. Om du dessutom är tydlig och prestigelös i din kommunikation kommer du att passa väl in i både arbetsrollen som ledare, vårt ledningsteam och med våra konsulter.

Vårt erbjudande

Vi på EFFSO brinner för inköp! Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat.

Vi erbjuder dig en möjlighet att delta i utvecklingen av en modern verksamhet inom samhällsbyggnadssektorn. Du får vara en del av vår härliga företagskultur på EFFSO som präglas av högt i tak, respekt för varandras olikheter, generositet att ge varandra positiv feedback och en kamratlig och ”schysst” anda.

Din arbetsplats blir på vårt kontor Sundbyberg och du kommer till ett team där det är högt i tak, lätt till skratt och ett stort engagemang. Du kommer att arbeta i en kreativ miljö där både kundens och konsultens behov är i fokus och vi levererar kvalitet tack vare vårt engagemang, teamwork och EFFSOs samlade erfarenheter inom inköp.

Ansökan

Om du har frågor kring ansökning eller tjänsten, kontakta Mikael Sjölund på 0706771571 eller mikael.sjolund@effso.se.

Välkommen med din ansökan!