TeamWomanInFront_000002744496Large

Vi utvecklar inköpsfunktioner

Vi erbjuder rekryteringstjänster nischade enbart mot inköpsområdet, ett konsultnätverk med kvalificerade inköpskonsulter och stöd när det gäller träning och kompetensutveckling. Vi tillhandahåller också kvalificerade konsulttjänster kring e-sourcing- och e-procurementsystem. Vill du kan vi också driva er inköpsfunktion åt er. Läs mer om våra tjänster här.

Förståelsen för inköp

Våra tjänster är uppbyggda för att stödja inköpsfunktioner i sin strävan att bli ännu mer högpresterande. Kärnan i dessa tjänster är kunskapen och förståelsen för inköpsprocesser.

Verktyg

I vår verktygslåda som du finner under området Tools, samlar vi verktyg, modeller och metoder för att de skall vara så lättillgängliga som möjligt för de som jobbar med inköp. Vi vill dessutom gärna att de som arbetar med inköp till vardags, medverkar i att utveckla och förbättra våra verktyg, och är därför alltid öppna för diskussioner kring nya spännande metoder och processer. Läs och medverka gärna på Inköpsbloggen.

Kompetens

För att se till att våra kunder hittar de bästa personerna med rätt profiler har EFFSOs rekryteringskonsulter en bakgrund inom inköpsområdet. Det gör att vi förstår hur olika inköpsroller är utformade och därmed kan vi också identifiera lämpliga kandidater. Behöver du rekrytera eller är du intresserad av att byta jobb är du alltid välkommen att kontakta oss!

Mer under Om oss


Skriv ut: Skriv ut:  
Dela med dig:
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter
 • email
 • Träna med effektiva workshops

  Vi erbjuder skräddarsydd träning av din inköpsorganisation. > EFFSO Skills
 • IT-stöd för inköp

  Behöver du ett modernt inköpssystem eller stöd för spendanalys? Vi erbjuder lösningar från bland annat Iasta och Coupa. > EFFSO Systems
 • Söker du nya utmaningar?

  Letar du efter ett nytt intressant jobb inom inköp? Läs om våra aktuella rekryteringar eller skicka in ditt CV. > Sök inköpsjobb
 • Outsourca inköpsavdelningen?

  Låt EFFSO Solutions inköpsteam hantera ert inköp av indirekt material och tjänster. > EFFSO Solutions