Vi utvecklar inköpsorganisationer

Vi är experter och specialister på inköp och det vill vi att även våra kunder ska bli. Vi erbjuder våra kunder lösningar inom rekrytering, utbildning, inköpskonsulter, drift av inköpsprojekt, outsourcing och systemverktyg för inköp.

Experter på inköp

EFFSO är experter på inköp och det vill vi att även våra kunder ska bli! EFFSO består av kvalificerade och engagerade medarbetare, alla med en bakgrund inom inköpsområdet. Vi har ett stort nätverk inom inköpsvärlden och när det händer saker på inköpsområdet då är vi de första att veta vad, hur och när. Vi erbjuder våra kunder lösningar inom rekrytering, utbildning, interim management, konsultverksamhet och outsourcing. Vi erbjuder även ett molnbaserat verktyg för spendanalys, ”Spendency”. Eftersom vi vill dela med oss av vår kunskap så lägger vi ut mycket av vår verktygslåda på nätet, fritt för alla att använda. EFFSO omsätter ca 70 MSEK och är idag ca 70 personer fördelade på Stockholm, Göteborg och Oslo.

Vi delar våra inköpsverktyg

I vår verktygslåda samlar vi verktyg, modeller och metoder för att de skall vara så lättillgängliga som möjligt för alla som jobbar med inköp. Vi vill dessutom gärna att ni som arbetar med inköp till vardags medverkar i att utveckla och förbättra våra verktyg, därmed är vi alltid öppna för diskussioner kring nya spännande metoder och processer. Läs och medverka gärna på Inköpsbloggen.

Vår mission och vision

EFFSO är experter på inköp och brinner för att utveckla inköpsfunktioner och individerna i dem. Ett pragmatiskt angreppssätt, ledande inköpskompetens och en vilja att dela med oss av vår kunskap skapar bestående värde för våra kunder. Genom ett brett utbud av tjänster inom inköpsområdet erbjuder vi våra kunder innovativa lösningar, långsiktiga relationer och en pålitlig partner. Vi attraherar och formar de starkaste talangerna inom inköpsområdet och erbjuder våra anställda stora utvecklingsmöjligheter och en trygg arbetsplats.

Tillsammans med våra kunder skapar vi nordens bästa inköpsorganisationer!

Spendency - Ett effektivt inköpsverktyg!

Du laddar enkelt upp din spenddata och bygger en kategoristruktur som passar din verksamhet. Du kategoriserar din inköpsvolym genom några enkla klick. Alla grafer genereras automatiskt direkt när du arbetar.

Läs mer om Spendency
spendency
 • våra konsulter (1/6 )

  När jag började på EFFSO fick jag snabbt komma in i utmanande och komplexa projekt.

  Susan

  Konsult på EFFSO

  Susan började direkt på EFFSO efter sina studier inom industriell ekonomi i Lund.

  Älskar du inköp
 • våra konsulter (2/6 )

  Att kombinera kategoriprojekt med att hålla utbildningar gör arbetet dynamiskt och utmanande.

  Andreas

  Konsult på EFFSO

  Andreas har utbildat över 300 Category Managers.

  Älskar du inköp
 • våra konsulter (3/6 )

  Att driva förändringsprojekt är bland det bästa jag vet!

  Maria

  Konsult på EFFSO

  De senaste åren har Maria varit delaktig i ett stort antal inköpsrelaterade förändringsprojekt i företag av varierande storlek, de flesta med en omsättning större än 5 mdrkr.

  Älskar du inköp
 • våra konsulter (4/6 )

  När man arbetar faktabaserat ger inköpsarbetet stort genomslag och bra effekt.

  Michel

  Konsult på EFFSO

  Genom god förankring har Michel utmanat byggbranschens leverantörer, dels som kategoriansvarig men även som inköpschef.

  Älskar du inköp
 • våra konsulter (5/6 )

  På EFFSO har jag kunnat bredda mig och sätta mig in i många företags olika utmaningar.

  Arsalan

  Konsult på EFFSO

  Arsalan har 10 års erfarenhet av inköp med större delen inom Automotive.

  Älskar du inköp
 • våra konsulter (6/6 )

  Jag har arbetat med inköp inom den offentliga sektorn i 20 år, och jag är glad att jag kan bidra till den fortsatta utvecklingen.

  Pia

  Konsult på EFFSO

  Pia har arbetat med offentlig upphandling så länge LOU har funnits.

  Älskar du inköp