Ny omgång Excel för Inköpare digital!

Kursen är framtagen av inköpare och är anpassad efter de analyser som inköpare gör. Perfekt för dig som har grundläggande kunskaper i Excel men vill bli ännu vassare. Nya datum 1 och 2 december 2021!

Excel för Inköpare digital

Kursens upplägg

Varje avsnitt innehåller tre delar; teori, individuella övningsuppgifter och gemensam reflektion. Övningarna utgår ifrån situationer som inköpare ofta står inför t.ex. analys av inköpsvolym eller utvärdering av offerter och finns i två svårighetsgrader så att alla får en utmanande och lärorik utbildning.

EFFSO Upphandling

Innehåll

Vi går igenom de vanligaste funktionerna och viss formatering men du kommer framförallt att lära dig mer om filter, diagram och pivottabeller. Och inte minst få diverse tips och tricks. Varje deltagare får med sig hem en lista med funktioner och kommandon särskilt användbara för inköpare.

Praktisk information

Kursen leds av två av EFFSOs konsulter som har stor erfarenhet av Excel i sitt dagliga arbete. Utbildningen är fördelad på två halvdagar, 1 och 2 december, kl. 08.00-12.00 båda dagarna. Kostnad: 3.995 kr ex moms per deltagare. Kursen sker online över Zoom och genomförs på svenska.

Excel för Inköpare 1-2 december 2021