Nyheter 

Excel för Inköpare 28-29 april: Insamling till Ukraina

Excel för Inköpare 28-29 april: Insamling till Ukraina

Vi är tillbaka med en ny omgång av vår populära kurs Excel för Inköpare Digital! Den här gången går alla intäkter oavkortat till Röda Korset för att stödja deras livsviktiga arbete i Ukraina.

Excel för Inköpare är ingen standardkurs. Den tillkom för några år sedan när vi fick frågan om vi kunde ta fram en kurs som utgick från den internutbildning EFFSOs egna konsulter får när de börjar hos oss. Helt enkelt, en kurs i Excel för inköpare, framtagen av inköpare. Vars innehåll är anpassat efter typiska aktiviteter och analyser som inköpare genomför. Sedan vi introducerade utbildningen har ett hundratal inköpare gått den och omdömena har varit mycket positiva.

Utbildningen tar höjd för olika förkunskaper men riktar sig framförallt till dig som redan har grundläggande kunskaper och som primärt använder Excel för att genomföra analyser och beräkningar.

  • När: två halvdagar, 28 och 29 april, kl. 08.00-12.00 båda dagarna.
  • Var: Undervisningen sker på distans via videotjänsten Zoom.
  • Kostnad: 3995 kr ex moms per person. Alla intäkter går oavkortat till Röda Korset.

Behöver du eller någon i ditt team ta Excel till nästa nivå? Varför inte passa på nu när vi dessutom ordnar en insamling. Läs mer om kursen och anmäla er här!

Vid frågor, kontakta vår marknadschef Michèle Sandstedt.