Nytt frukostseminarium ”RPA inom Inköp” 26 mars i Stockholm (inställt!)

Vill du veta mer om RPA och hur du kan nyttja det inom Inköp? Kom på vårt nästa seminarium i Stockholm så får du våra allra bästa tips på hur du kan komma igång.

Välkommen på vårt andra frukostseminarium om RPA! Under föreläsningen kommer Michel Björn att ta RPA ner på jorden genom att förklara vad det är och hur det kan hjälpa oss inom Inköp. Du kommer att få:

  • En förklaring på vad en robot är och vad den inte är samt RPAs för- respektive nackdelar
  • En inblick i vad som gör RPA intressant och dess möjligheter och tillämpningsområden inom Inköp
  • Se en robot skapas live i en av de ledande mjukvarorna

Antalet platser är begränsat men tipsa gärna vidare om du har en kollega som du vet skulle vilja komma! Seminariet är kostnadsfritt.

När, var, hur: Detta seminarium som skulle ägt rum hos EFFSO i Sundbyberg torsdag den 26 mars är tyvärr INSTÄLLT. Vi återkommer om nytt datum så fort vi ser att saker och ting börjar återgå till det mer normala.

Om talaren: Michel Björn, vår egen Mister Robot, har djupstuderat RPA under det gångna året och är bara timmar bort från att bli UIPath certifierad. Robotar har han byggt flera, både på EFFSO och hemma. Han är managementkonsult på EFFSO och även hjärnan bakom vårt Mission Control Center dvs vår kunskapsbank med benchmarkdata och kategorispecifik intelligens. Han är en mycket uppskattad och van föreläsare och utbildare.