RPA inom Inköp: Kostnadsfritt seminarium 25 november i Göteborg

Det surras mycket om robotar och automatisering inom alla branscher. Så även inom Inköp! Och som inom alla branscher ställs det många frågor: Vad är RPA egentligen? Om tekniken är här, kan vi börja använda den redan nu? Och hur kommer vi igång, vilka kompetenser krävs? Eller bör vi istället vara rädda om våra jobb?

Välkommen på EFFSOs eftermiddagsseminarium som denna gång avhandlar Robotic Process Automation (RPA) inom Inköp. Under seminariet kommer vi att ta RPA ner på jorden genom att förklara vad det är och hur det kan hjälpa oss inom Inköp. Under seminariet kommer du att få:

  • En förklaring på vad en robot är, och vad den inte är. RPAs för- respektive nackdelar.
  • En inblick i vad som gör RPA intressant och dess möjligheter och tillämpningsområden inom Inköp.
  • Se en robot skapas live i en av de ledande mjukvarorna.

Antalet platser är begränsat men tipsa gärna vidare om du har en kollega som du vet skulle vilja komma! Seminariet är kostnadsfritt.

Datum: Måndag den 25 november 15:30 – 17:00 inkl. kaffepaus
Plats: EFFSO, Norra Hamngatan 18, Göteborg
Anmäl dig senast 20 november. Se anmälningslänk nedan!

Om talaren: Michel Björn, vår egen ”Mister Robot”, har djupstuderat RPA under det gångna året och är bara timmar bort från att bli UIPath certifierad. Robotar har han byggt flera, både på EFFSO och hemma. Han är managementkonsult på EFFSO och är även hjärnan bakom vårt MCC (Mission Control Center) dvs vår kunskapsbank med benchmarkdata och kategorispecifik intelligens. Han är en mycket uppskattad och van föreläsare och utbildare.