Excel för Inköpare – digital kurs!

Vi är tillbaka med en ny omgång Excel för Inköpare. Kursen är framtagen av inköpare och är anpassad efter de analyser som inköpare typiskt gör. Perfekt för dig som har grundläggande kunskaper i Excel men vill bli ännu vassare.

Excel för Inköpare digital

Kursens upplägg

Varje avsnitt innehåller tre delar; teori, individuella övningsuppgifter och gemensam reflektion. Övningarna utgår ifrån situationer som inköpare ofta står inför t.ex. analys av inköpsvolym eller utvärdering av offerter och finns i två svårighetsgrader så att alla får en utmanande och lärorik utbildning.

EFFSO Upphandling

Innehåll

Vi går igenom de vanligaste funktionerna och viss formatering men du kommer framförallt att lära dig mer om filter, diagram och pivottabeller. Och inte minst få diverse tips och tricks. Varje deltagare får med sig hem en lista med funktioner och kommandon särskilt användbara för inköpare.

Praktisk information

Kursen leds av EFFSOs konsulter som har stor erfarenhet av Excel i sitt dagliga arbete. Den är fördelad på två halvdagar kl. 08.00-12.00. Nästa tillfälle är 13 och 14 oktober 2021 och kostar 3.995 kr per deltagare. Kursen sker online via Zoom och är på svenska.