Excel för Inköpare – online!

Excel för Inköpare är anpassad efter de analyser som inköpare typiskt genomför. Den riktar sig till dig som redan har grundläggande kunskaper i Excel och som vill bli ännu effektivare. OBS! Endast 2 platser kvar!

Excel för Inköpare Online

Kursens upplägg

Varje avsnitt består av en teoridel inklusive demo, individuella övningsuppgifter och gemensam reflektion. Övningarna utgår ifrån situationer som inköpare ofta står inför t.ex. analys av inköpsvolym eller utvärdering av offerter och finns i tre svårighetsgrader så att alla får en utmanande och lärorik utbildning!

EFFSO Upphandling

Innehåll

Vi går igenom de vanligaste funktionerna och viss formatering men du kommer framförallt att lära dig mer om filter, diagram och pivottabeller. Och inte minst få diverse tips och tricks. Varje deltagare får med sig hem en lista med funktioner och snabbkommandon särskilt användbara för inköpare.

Praktisk information

Kursen leds av EFFSOs konsulter som har stor erfarenhet av Excel i sitt dagliga arbete. Den är fördelad på två halvdagar och sker online via en av EFFSO vald digital plattform. Nästa kurstillfälle är 8 och 9 december 2020 kl 08.00-12.00. Kostnad: 3995 SEK ex. moms per deltagare. Kursen är på svenska.