”Så lyckas du med kategoristyrt inköp”, frukostseminarium 21 januari

Trots att det är känt att ett kategoribaserat arbetssätt till stor grad driver effektivitet både inom inköp och för hela den köpande organisationen, är antalet offentliga organisationer som lyckats med det relativt begränsat. Varför är det så? Och hur ska man göra? Kom på vår föreläsning i Göteborg 21 januari så får du svaren!

EFFSO har arbetat med ett hundratal organisationer som satsat på att införa ett kategoristyrt inköp och baserat på det har vi identifierat ett antal framgångsfaktorer. Dessa finns sammanfattade i vår rapport ”Så lyckas du med kategoristyrt inköp i offentlig sektor”. Kom och hör författaren själv, Arvid Fredin, dela med sig av sin kunskap.

Arvid är en av EFFSOs delägare och den som varit drivande i att utveckla vårt arbete inom kategoristyrt inköp. Hans erfarenhet spänner över både privat och offentlig sektor. I Sverige har Arvid arbetat med flera offentliga inköpsorganisationer såväl myndigheter som kommuner.

Seminariet riktar sig primärt till offentlig sektor men även du som arbetar inom den privata sektorn och vill veta mer om kategoristyrt inköp kan ha stor nytta av föreläsningen!

Datum: Tisdag 21 januari kl. 8:00 – 9:00 (frukost serveras från 7:30)
Plats: Norra Hamngatan 18, Göteborg
Anmäl dig via formuläret nedan senast den 17 januari 2020.

Har du allergier eller andra önskemål, skriv det i kommentarsfältet nedan så ordnar vi något som passar dig. Seminariet är gratis, men antalet platser är begränsat!