Kategoristyrt inköp i offentlig sektor: Frukostseminarium 17 oktober i Malmö

Trots att det är känt att ett kategoribaserat arbetssätt till stor grad driver effektivitet både inom inköp och för hela den köpande organisationen, är antalet offentliga organisationer som lyckats relativt begränsat. Varför är det så? Vilka är fallgroparna?

Trots att det är känt att ett kategoribaserat arbetssätt till stor grad driver effektiviteten både inom inköp och för hela den köpande organisationen, är antalet offentliga organisationer som lyckats relativt begränsat.

Vi på EFFSO har arbetat med ett hundratal organisationer som satsat på att införa ett kategoristyrt inköp och baserat på det har vi identifierat ett antal framgångsfaktorer. Dessa finns sammanfattade i rapporten ”Så lyckas du med kategoristyrt inköp i offentlig sektor”. Kom och hör författaren själv, Arvid Fredin, dela med sig av sin kunskap!

Datum: Torsdag den 17 oktober 8:00 till 9:30. Frukost serveras från 8:00, seminariet börjar 8:30.
Plats: Media Evolution City (Gängtappen), Stora Varvsgatan 11, Malmö.
Anmäl dig: Sista dag för anmälan är 15 oktober 2019.

Har du allergier eller andra önskemål, skriv det i kommentarsfältet nedan så ordnar vi något som passar dig. Seminariet är gratis, men antalet platser är begränsat!

Om talaren: Arvid Fredin är en av delägarna till EFFSO och den som varit drivande i att utveckla vårt arbete inom kategoristyrt inköp. Hans erfarenhet spänner över både privat och offentlig sektor. I Sverige har Arvid arbetat med flera offentliga inköpsorganisationer såväl myndigheter som kommuner.

Anmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.