Kategoristyrt inköp i offentlig sektor: Seminarium 24 oktober i Stockholm

Trots att det är känt att ett kategoribaserat arbetssätt till stor grad driver effektivitet både inom inköp och för hela den köpande organisationen, är antalet offentliga organisationer som lyckats relativt begränsat. Varför är det så? Vilka är fallgroparna?

Trots att det är känt att ett kategoribaserat arbetssätt till stor grad driver effektiviteten både inom inköp och för hela den köpande organisationen, är antalet offentliga organisationer som lyckats införa det relativt begränsat.

Vi på EFFSO har arbetat med ett hundratal organisationer som satsat på att införa ett kategoristyrt inköp och baserat på det har vi identifierat ett antal framgångsfaktorer. Dessa finns sammanfattade i rapporten ”Så lyckas du med kategoristyrt inköp i offentlig sektor”. Kom och hör författaren själv, Arvid Fredin, dela med sig av sin kunskap!

Datum: Torsdag den 24 oktober 14:30 till 16:00.
Plats: EFFSOs kontor i Stockholm. Adress: Landsvägen 50A, Sundbyberg.
Anmäl dig: Sista dag för anmälan är 22 oktober 2019.

OBS att seminariet är kostnadsfritt. Antalet platser är begränsat men tipsa gärna vidare om du har en kollega som du vet skulle vilja komma!

Om talaren: Arvid Fredin är en av delägarna till EFFSO och den som varit drivande i att utveckla vårt arbete inom kategoristyrt inköp. Hans erfarenhet spänner över både privat och offentlig sektor. I Sverige har Arvid arbetat med flera offentliga inköpsorganisationer såväl myndigheter som kommuner.

Anmälan 24/10

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.