Webinars

Missade du någon av våra webinars? Då kan du titta på inspelningarna här nedan. Ta del av vår VD Per Finnhammars inköpstrender 2020 eller få tips på hur du genomför effektiva besparingsinitiativ. Vi kompletterar med fler filmer allt eftersom.

Hör av dig om du har frågor!

Att genomföra effektiva besparingsinitiativ

Besparingsinitiativ är ett kraftfullt verktyg att ta till i en lågkonjunktur för att säkerställa verksamhetens fortsatta konkurrenskraft och lönsamhet.

Det råder ingen tvekan om att det under våren 2020 rullats ut många kostnadsreduceringsprogram i Sverige och globalt som en konsekvens av Coronapademin och/eller den lågkonjunktur som drabbat oss. Detta webinar handlar om hur din inköpsorganisation kan identifiera och genomföra inköpsbesparingsinitiativ på bästa sätt. Förutom det går Philip Rasch och Robin Kubista även igenom några kategorier som har hög potential just nu och anledningen till det. Filmen varar ca 40 minuter.

Du måste fylla i en giltig e-postadress.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Inköpstrender 2020

I slutet på varje år gör vår VD Per Finnhammar en personlig trendspaning baserat på alla de intervjuer, möten och diskussioner som han haft med kunder, kandidater, kollegor och partners under året som varit. 2020 blev ett speciellt år. Det innebar inte bara ett nytt år och ett nytt decennium. Det blev även ett år präglat av Coronapendemin. Det fullbokade frukostseminariet som Per skulle ha pratat på i mars blev istället omvandlat till ett webinar i april. Och även innehållet fick anpassas för att spegla den nya omvärldssituationen vi alla stod inför. Ta del av hans personliga spaning här! Under webinaret föreläser Per i ca 40 minuter, därefter följer en frågestund.

Du måste fylla i en giltig e-postadress.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.