Inköpskonsulter Stockholm

EFFSO söker konsulter inom inköp

Vi märker av en stor efterfrågan på konsulter inom inköp hos våra kunder. Därför söker EFFSO nu inköpskonsulter på taktisk och strategisk nivå, eller för roll som inköpsanalytiker, inom både direkt och indirekt material för kommande konsultuppdrag i Stockholm med omnejd.

Uppdragens längd varierar och kan vara allt mellan tre månader och flera år. Redan nu har vi flera intressanta uppdrag som vi ska tillsätta med passande konsulter!

EFFSO finns etablerade med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi har kunder över hela Sverige.

Din profil

Vi tror att du är driven, flexibel, lösningsorienterad, analytisk och kommunikativ samt att du uppfyller följande:

  • 1-10 års arbetslivserfarenhet inom inköp
  • Akademisk examen/YH-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att kunna komma i fråga till ett konsultuppdrag så bör du max ha en månads uppsägningstid. Gärna ännu kortare då våra kunder oftast behöver få in en resurs med kort varsel.

Om EFFSO

Vi på EFFSO brinner för inköp! Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Som interim konsult på EFFSO kommer du att ingå i vårt inköpsnätverk med profiler från alla branscher och nivåer. Vi tar hänsyn till människors olika förutsättningar och ser olika erfarenheter som en tillgång.

Vi eftersträvar långsiktiga relationer och förtroendefulla samarbeten. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling, delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. Vi eftersträvar att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO.

– Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du en attraktiv kombination av kollegialt utbyte, personlig utveckling och en fristående roll som konsult. Vi erbjuder möjligheter att utbyta kunskap och erfarenheter med andra konsulter både via nätverksträffar och digitalt, samtidigt som du åtnjuter friheten som det innebär att vara konsult. Vi ger dig tillgång till vårt inköpsnätverk och till ett stort flöde av relevanta och utvecklande konsultuppdrag i dialog med våra konsultchefer som känner dig och vet vad som krävs på olika uppdrag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Urval sker löpande.