Inköpskonsulter Göteborg

EFFSO söker konsulter inom inköp

Vi söker inköpskonsulter inom direkt och/eller indirekt material och tjänster för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd.

Uppdragens längd varierar mellan tre månader och två år.

Vi har ett kontinuerligt behov av seniora inköpskonsulter men ser även ett ökat intresse av inköpare som är i början av sin karriär så tveka inte att kontakta oss även om du inte har så lång erfarenhet.

Din profil

Vi tror att du är kommunikativ, analytisk, driven, flexibel, och lösningsorienterad samt att du har följande erfarenhet och kunskap:

  • 1-10 års arbetslivserfarenhet inom inköp
  • Akademisk examen/YH-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Van att leverera resultat i en komplex och föränderlig miljö

Om EFFSO

Vi på EFFSO brinner för inköp! Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Som interim konsult på EFFSO kommer du att ingå i vårt inköpsnätverk med profiler från alla branscher och nivåer. Vi tar hänsyn till människors olika förutsättningar och ser olika erfarenheter som en tillgång.

Vi eftersträvar långsiktiga relationer och förtroendefulla samarbeten. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling, delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig möjlighet att växa i din yrkesroll. Vi eftersträvar att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO.

– Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du en attraktiv kombination av kollegialt utbyte, personlig utveckling och en fristående roll som konsult. Vi erbjuder möjligheter att utbyta kunskap och erfarenheter med andra konsulter både via nätverksträffar och digitalt, samtidigt som du åtnjuter friheten som det innebär att vara konsult. Vi ger dig tillgång till vårt inköpsnätverk och till ett stort flöde av relevanta och utvecklande konsultuppdrag i dialog med våra konsultchefer som känner dig och vet vad som krävs på olika uppdrag.

Kontaktuppgifter och ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. För frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Annica Österlind, annica.osterlind@effso.se. Urval sker löpande och vi ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.