EFFSO anställer konsulter inom taktiskt och strategiskt inköp

Är du intresserad av att få variationen och utvecklingen av att vara konsult ute på uppdrag hos olika företag men tryggheten av att vara fast anställd hos EFFSO? Då kanske det är just dig vi söker!

I din roll som interimskonsult kommer du att bli en del av vårt team på EFFSO och få möjligheten att bredda din inköpserfarenhet via olika konsultuppdrag hos våra kunder inom flera olika branscher. Uppdragens längd varierar, de kan pågå allt mellan tre månader upp till flera år och kan innebära inköp inom både indirekta tjänster som direkt material.

Din profil

Vi tror att du är driven, flexibel, lösningsorienterad, analytisk och kommunikativ samt att du uppfyller följande:

  • 5+ års arbetslivserfarenhet inom inköp
  • Erfarenhet av flertalet inköpskategorier
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Akademisk examen/YH-utbildning inom inköp

Vi söker främst konsulter som arbetar i Stockholm eller Göteborg med omnejd.

Om EFFSO

EFFSO är ett konsultföretag specialiserat på inköp. Vi erbjuder både stora och små företag hjälp med rekrytering, interimskonsulter, utbildning och managementkonsulter. Våra kunder finns inom alla branscher och såväl inom privat som offentlig sektor.

Vi är ett företag som kännetecknas av en pragmatisk inställning till det mesta och en snäll kultur. Hos oss trivs vi som delar EFFSOs värderingar. Vi väljer att tro på det goda hos människor och vi är övertygade om att glädje i arbetet bidrar till exceptionella resultat. Vårt mål är att skapa ett starkt engagemang hos alla vi möter och att utveckla våra medarbetare, kunder och EFFSO. Läs mer om oss på effso.se.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du en attraktiv kombination av kollegialt utbyte, personlig utveckling och en fristående roll som konsult. Vi erbjuder möjligheter att utbyta kunskap och erfarenheter med andra konsulter både via nätverksträffar och digitalt. Vi ger dig tillgång till vårt inköpsnätverk och till ett stort flöde av relevanta och utvecklande konsultuppdrag i dialog med våra konsultchefer som känner dig och vet vad som krävs på olika uppdrag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via knappen nedan. Urval sker löpande.