Nyheter 

Frukostseminarie om inköp av utbildning

EFFSO och Utbildning.se bjuder in till frukostseminarium med fokus på hur man effektivast går till väga när man köper utbildning inom den offentliga sektorn. Vi hör ofta från kunder och kontakter att det är svårt att köpa utbildning inom den offentliga sektorn. Vi vill med detta seminarie ta upp problem och svårigheter som kan uppstå när man köper utbildning och hur man med en strukturerad och faktabaserad kategoristyrningsmetodik kan underlätta en del av de svårigheterna.

I Sveriges största söktjänst för kompetensutveckling; Utbildning.se, kan man enkelt söka, läsa, jämföra och recensera 8000 utbildningar från 300 leverantörer. Med deras PRO-tjänst kan de bygga en utbildningsportal helt efter ert företags behov av utbildning och anpassat efter era befintliga ramavtal, inköpsprocesser och inköpssystem.
EFFSO utvecklar inköpsorganisationer och genomför många företagsinterna och öppna utbildningar inom inköp varje år.

Du kommer först att få lyssna på när en erfaren konsult från EFFSO berättar om vad man ska tänka och fokusera på när man söker efter och köper utbildningar. Därefter berättar Utbildning.se hur deras PRO-tjänst fungerar och hur den kan underlätta för just dig och ditt företag.

När: Onsdagen den 11 november 2015
Tid: Frukost serveras från klockan 08.00, presentation mellan kl. 08.30 – 09.30
Var: Hovslagargatan 3, 3 tr. Stockholm, Ring på i porten där det står Educations.com

Klicka här för anmälan.

EFFSO och Utbildning.se önskar dig varmt välkommen!