Nyheter 

EFFSO är Superföretag 2015!

Hela 496 företag klarar i år de extremt tuffa kriterierna för att ta sig in på Veckans Affärer:s lista Superföretagen. För att komma med i rankingen krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven.

VA har tillsammans med Bisnode för elfte året i rad granskat samtliga svenska aktiebolag som det senaste året omsatt minst 10 miljoner kronor utifrån följande parametrar:

1. Tillväxt.
2. Vinst.
3. Avkastning.
4. Effektivitet.
5. Kapitalstruktur.
6. Finansiering.

De sex parametrarna har sedan jämförts med referensvärden baserade på prestationen hos alla andra företag med motsvarande storlek och verksamhet för att göra jämförelsen konjunkturoberoende och storleksneutral. Bedömningen har gjorts årsvis av räkenskaperna för de senaste fyra åren.

Vi på EFFSO är mycket glada och stolta över att kvala in på listan för andra året i rad!

Hela listan: Sveriges Superföretag 2015