Nyheter 

Ingenting är omöjligt!

Vi kan absolut skriva under på att ingenting är omöjligt och allt går om man bara vill. Därför har vi valt att sponsra Jeanette Stenquists resa till toppen av Kilimanjaro. Jeanette har tränat alla möjliga sporter under hela sitt liv, bland annat konståkning, fitness och triathlon. Det som gör det hela lite speciellt och inte helt enkelt är att Jeanette är multisjuk då hon har flera autoimmuna sjukdomar. Hon säger själv såhär: ” Jag ska visa att, trots mina sjukdomar, vem som helt kan ta sig upp på berget.” Jeanette vill, med sin resa, inspirera andra att orka kämpa. Expeditionen kommer att ledas av Ola Skinnarmo och ett reportage kring den kommer att sändas på SVT. Läs mer om Jeanette och hennes expedition och projekt här.

Vi kommer följa och rapportera om hennes resa här på vår hemsida och på LinkedIn. Om ett tag får vi med all sannolikhet se en bild på Jeanette och vår logga på toppen av Kilimanjaro. Hennes resa startar den 17 januari.

Vi önskar Jeanette lycka till och vi hoppas att ni vill följa med och inspireras!