Nyheter 

Lunchseminarium – Hur köper man utbildning?

EFFSO utvecklar inköpsorganisationer och genomför många företagsinterna och öppna utbildningar inom inköp varje år. FindCourses PRO hjälper större organisationer att effektivisera urval och kanalisera sina utbildningsinköp genom anpassade portallösningar.

Du kommer först att få lyssna på Per-Arne Jonsson från EFFSO som berättar om vad man ska tänka och fokusera på när man söker efter och köper utbildningar samt hur en effektiv kategoristyrningsprocess kan se ut för kategorin utbildningar. Därefter kommer Mattias Lundkvist från FindCoursesPRO att berätta om de trender som de ser från sina samarbeten med Sveriges största företag och organisationer, vilka behov som styr utbildningsmarknaden samt hur utbildningstjänster sannolikt kommer att utvecklas de närmsta åren.

I samband med seminariet anordnar även ett systerföretag till FindCourses PRO den s.k. Leadership-dagen, med aktuella föreläsningar inom ledarskap och digital transformation. Som deltagare på vårt seminarium är du välkommen att kostnadsfritt närvara på hela eller delar av Leadership-dagen. I anmälansformuläret kan du välja eventuella föreläsningsspår som du vill deltaga på, se länken nedan.

  • När: Tisdagen den 22 november 2016
  • Tid: Seminarium mellan kl. 12.00 – 13.00, lunch serveras under seminariet
  • Var: Scandic Continental, Vasagatan 22 Stockholm

Seminariet och intilliggande föreläsningar är kostnadsfria, antalet platser är begränsade. Vid frågor vänligen kontakta Evelina Lorentzon: info@findcoursespro.com, 08-509 106 62

Varmt välkommen önskar EFFSO och FindCoursesPRO!