Nyheter 

Rekryteringsdag hos EFFSO

Om EFFSOs konsultverksamhet

Vi stöttar inköpsavdelningar på alla typer av företag inom både privat och offentlig sektor genom att bygga upp nya eller utveckla existerande inköpsfunktioner. Vi erbjuder våra kunder hjälp med att driva kommersiella processer, utveckla metodik, process och strategi samt att genomföra utbildningsinsatser för hela inköpsavdelningar.

Vi arbetar med tydliga värderingar, stor öppenhet och en stark vilja att ständigt bli ännu bättre på det vi gör. En särskild stolthet sätter vi till vår förmåga att utveckla duktiga talanger genom förändringsledning inom inköp – hos oss får du möjlighet att utvecklas och ta stort ansvar. Hos oss spelar alla konsulter en viktig roll i sitt projektteam, oavsett senioritet.

Vi erbjuder

Vi på EFFSO anser att det är viktigt med utveckling och vi lägger därför stor vikt vid att utbilda våra konsulter. När du börjar hos EFFSO får du genomgå ett introduktionsprogram som på olika sätt förbereder dig för konsultrollen. De första ett till två åren kommer du få arbeta tillsammans med mer seniora konsulter, få mycket feedback samt mycket hjälp att utveckla din förmåga för struktur, problemlösning, strategi och kommunikation. Vi arbetar med en hög grad av frihet under ansvar och stöttar varandra i vår strävan att ständigt bli bättre på att hjälpa våra kunder att skapa enastående resultat. Hos EFFSO kommer du hela tiden att lära dig nya saker, utvecklas och utmanas.