Nyheter 

Vinn plats i vårt nätverk – ESPN

Nu drar vi igång firandet av vår 10:e födelsedag men den första utlottningen! Vi vill ju självklart fira att vi fyller 10 år och det vill vi göra genom att ge tillbaka till våra fantastiska kunder som har gjort vår resa möjlig. Från september 2017 till och med juni 2018 kommer vi att lotta ut en vinst varje månad. Läs vårt nyhetsbrev och följ oss på LinkedIn så kan du vara säker på att inte missa något.

Vi lottar ut fem platser i vårt nätverk för strategiska inköpare – ESPN.

Som medlem i nätverket får du träffa andra kollegor inom inköpsbranschen fem gånger per år. Det är ett kunskapsbaserat och metodfokuserat nätverk där vi diskuterar olika inköpsämnen och frågor och lär oss verktyg för det dagliga arbetet. Vi håller dig uppdaterad på den senaste utvecklingen inom inköpsområdet och du får knyta många nya kontakter. Läs mer om nätverket och villkoren för nätverket här.

Tävla

För att tävla så skickar du ett mail till veronica.asplund@effso.se. I rubriken skriver du ”Tävling ESPN” och i mailet skriver du ditt namn, företag och vilken typ av tjänst du har / vilket område du arbetar med (ex. indirekt material, IT, direkt material, Category Mgr, Strategisk inköpare, osv.)

Sista dagen att tävla är den 13 september och vinnarna kommer att meddelas senast den 22 september.

Tävlingsregler

EFFSO lottar ut vilka som vinner av alla svar som kommer in.
EFFSO förbehåller sig rätten att se till att vinnarna har rätt typ av bakgrund för att få delta i nätverket.
Vinsten gäller ett års medlemskap, vilket innebär fem nätverksträffar.
Vinsten gäller nätverksträffarna från och med januari 2018 till och med december 2018. Vanligtvis ses nätverket 2 gånger på vårterminen och tre gånger på höstterminen.
Efter december 2018 får medlemmen självklart fortsätta i nätverket om man så önskar men då mot ordinarie kostnad.
Medlemskapet är personligt och kan endast i undantagsfall överlåtas till en kollega.
Vid frågor om tävlingen eller nätverket kontakta veronica.asplund@effso.se